Rubriek: Nespresso

KOFFIE & INTRO’S Nespresso lanceert Explorations 1

Wereldwijd groeit koffie het beste tussen de keerkringen rond de evenaar. Binnen deze zogenoemde wereldwijde koffiebelt zijn de koffie-experts van Nespresso (http://www.nespresso.com) altijd op zoek naar de beste koffie ter wereld. Vandaag lanceert Nespresso Explorations, een nieuw halfjaarlijks aanbod van zeldzame koffiesoorten.

Lees verder...

KOFFIE & INTRODUCTIES De Ristretto Decaffeinato van Nespresso: vanaf heden verkrijgbaar

Een van de meest populaire Grands Crus, de Ristretto, is vanaf maandag 27 maart 2017 ook in een gedecafeïneerde variant verkrijgbaar. Speciaal voor momenten waarop de koffieliefhebber minder behoefte heeft aan cafeïne, maar wel dezelfde intense branding en rijke, krachtige smaak wenst. Deze nieuwe Grand Cru gaat deel uitmaken van het vaste Nespresso assortiment van in totaal

Lees verder...

LIMITED EDITION SELECTION De eerste gerijpte koffie van Nespresso: Selection Vintage 2014

Nespresso (http://www.nespresso.com) introduceert de eerste gerijpte koffie: de Limited Edition Selection Vintage 2014. Het resultaat van drie jaar zorgvuldige ambacht en expertise. Net als kaas, vlees en azijn zijn ook koffiebonen heel geschikt om vakkundig te laten rijpen. Tijdens het rijpingsproces onder zeer gecontroleerde omstandigheden, ontstaat een bijzonder aromatisch profiel van elegante houttonen en zachte

Lees verder...

INTRODUCTIES Nespresso vangt de kleurrijke Braziliaanse koffiecultuur in een nieuwe Limited Edition: Cafezinho do Brasil

  MET DE WARME, KLEURRIJKE EN LEVENDIGE BRAZILIAANSE KOFFIECULTUUR ALS INSPIRATIEBRON HEBBEN DE EXPERTS VAN NESPRESSODE CAFEZINHO DO BRASIL ONTWIKKELD, EEN KRACHTIGE LIMITED EDITION GRAND CRU. IN BRAZILIË IS KOFFIE EEN VAST ONDERDEEL VAN DE DAGELIJKSE RITUELEN. HET HOORT BIJ EEN PRAATJE IN DE KOFFIEBAR, MAAR EVENGOED BIJ DE UITWISSELING VAN ZAKELIJKE VOORSTELLEN. EEN ‘CAFEZINHO’

Lees verder...

NESPRESSO Een documentaire over de oorsprong van koffie door de ogen van Sacha de Boer

DE OORSPRONG VAN KOFFIE BEGINT BIJ DE KOFFIEBOER. MAAR WAAR KOMT DE KOFFIE IN ONS KOPJE EIGENLIJK VANDAAN? HOE WORDT HET GEMAAKT? EN WAT BEPAALT DE SMAAK? OM DE NEDERLANDSE KOFFIEDRINKER HIERIN MEE TE NEMEN IS NESPRESSO SAMEN MET SACHA DE BOER AFGEREISD NAAR COLOMBIA. DAAR HEEFT ZIJ DE VERSCHILLENDE FASES VAN HET KOFFIEPROCES OP

Lees verder...

NESPRESSO Sacha de Boer opent foto-expositie ‘De reis van koffiebes tot kopje’ in Het Scheepvaartmuseum

De reis die Sacha de Boer maakte voor Nespresso, is vastgelegd in een vijfdelige minidocumentaire en laat het verhaal van de herkomst van koffiekwaliteit zien. Sacha de Boer heeft vandaag haar foto-expositie officieel geopend in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

Lees verder...