Rubriek: Koffie & Awards

KOFFIE & AWARDS Dit zijn genomineerden voor de Entree Awards 2017 voor Best Coffee Concept

Vandaag zijn de genomineerden van de Entree Awards 2017 bekendgemaakt tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy. Deze gerenommeerde awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest bijzondere, kwalitatieve en mooie restaurants, hotels, cocktail- en koffiebars en nachtclubs die afgelopen jaar openden of restyleden in Nederland. Op maandagavond 27 november 2017 vindt de uitreiking plaats tijdens

Lees verder...

ENTREE HOSPITALITY & STYLE AWARDS 2016 Dit zijn de 5 genomineerden in de categorie Best Coffee Concept

Maandag 19 september zijn tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam (http://www.gastvrijrotterdam.nl) ook de genomineerden bekendgemaakt van dé horecaprijzen van het jaar: de Entree Hospitality & Style Awards 2016. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest bijzondere, kwalitatieve en mooie restaurants, hotels, cocktail- en koffiebars en nachtclubs die afgelopen jaar opende of restylede.

Lees verder...

KOFFIEMERKEN & PRIJZEN Peeze wint Food Valley Expo Award met biologisch afbreekbare koffiecapsules

  Leuk nieuws vandaag van Peeze (http://www.peeze.nl ), want deze koffiebrander uit Arnhem won vandaag de Food Valley Expo Award voor hun biologisch afbreekbare koffiecapsules. In het bijzijn van Prins Constantijn werd deze prestigieuze prijs aan algemeen directeur Timmo Terpstra van Peeze in Orion uitgereikt.

Lees verder...

ENTREE Hospitality & Style Award | Genomineerden voor de titel Het Best Coffee Concept 2015 zijn bekend

De genomineerden van de Entree Hospitality & Style Awards 2015 worden vandaag bekend gemaakt tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy, waaronder ook de genomineerden voor de titel Het Best Coffee Concept 2015. Je vindt de vijf genomineerde koffiebedrijven in het vervolg van deze blogpost.

Lees verder...

MISSET KOFFIE TOP 100 EDITIE 2015 Wie gaat vanavond Coffeelicious opvolgen?

Grote vraag vandaag is welke Nederlandse koffiezaak vanavond de Misset Horeca Koffie Top 100 Editie 2015 gaat winnen en hiermee Coffeelicious uit Dordrecht, de winnaar van vorig jaar gaat opvolgen. Vandaag wordt ook trouwens ook de winnaar van de Publieksprijs bekend….Wie volgt Doppio Espresso VU Amsterdam op? Spannend!!!!

Lees verder...

KOFFIE & AWARDS Wederom nominatie voor Doppio Espresso voor European Coffee Award 2015

Na het winnen van de “Best Coffee Chain – Western Continental Europe” vorig jaar en de “Best Coffee Chain – Benelux”  in 2013, is Doppio Espresso dit jaar wederom genomineerd door Allegra Strategies voor een grote Europese prijs. Ook dit keer is Doppio kanshebber in de categorie “Best Coffee Chain – Western Continental Europe”.

Lees verder...