Rubriek: Acties

OPMERKELIJK KOFFIENIEUWS DE zet supermarkten buitenspel in actie met website

In de Telegraaf stond zaterdag een advertentie met een bestelbon van filterkoffie Aroma Rood van Douwe Egberts die consumenten konden verzilveren op de website http://www.koffievoordeel.nl. Hiermee zette DE supermarkten buitenspel. Inmiddels kun je de betreffende koffie overigens niet meer bestellen op http://www.koffievoordeel.nl.

Lees verder...

KOFFIE & KOFFIEWINKELS Kaldi is jarig en trakteert! Doe nu een aankoop in een van de winkels en loot vanavond ook mee voor mooie prijzen!

Kaldi is jarig! De franchise winkelketen waar je goed terecht kunt voor het perfecte kopje koffie en/ of thee, bestaat 15 jaar. Bij iedere aankoop in een van de vestigingen van Kaldi ontvang je een lot. Vanavond om 19.00 uur vindt de loting plaats in jouw Kaldi-winkel en er worden prachtige prijzen weggegeven!

Lees verder...

KOFFIE & PROMOTIE NESCAFÉ deelt heerlijke instant koffievarianten uit in Zwolle

In de Diezerstraat in Zwolle stond afgelopen zaterdag (11 oktober 2014), weer de promotiecaravan van NESCAFÉ met daarin 3 zeer gemotiveerde promotieheren en 3 zeer ijverige promotiedames van dit koffiemerk die het veelkoppige winkelende publiek, net als dit voorjaar, weer gratis kennis lieten maken met de echt heerlijke instant koffievarianten van dit koffiemerk die je

Lees verder...

KANS OP WEEKEND LONDEN Welke Nescafé Dolce Gusto Creatie past bij jou?

In het inspiratiemagazine Hallo Jumbo van Jumbo Supermarkten, oktober/ november 2014, kwamen we een pagina tegen waarin de Dolce Gusto koffievariaties worden aangeprijsd.  En er is nu ook een actie, waarmee je als deelnemer zelfs kans maakt op een weekend van je leven in Londen! Doe jij ook mee? En wist je al dat je

Lees verder...