Rubriek: Koffie & Buitenland

KOFFIEREIZEN Boek nu ook een koffiereis naar Kenia met African Travels en de Leopold Koffieschool

  In samenwerking met African Travels organiseert de Leopold Koffieschoo (http://www.leopoldkoffieschool.nl) unieke koffiereizen naar koffielanden. De eerstvolgende reis is naar Kenia. Het land is een van de best bewaarde koffiegeheimen onder barista’s met haar koffiebonen van uitstekende kwaliteit. Overdag bezoek je unieke plantages en koffieveilingen, je helpt bij het oogsten en verwerkingsproces en ’s avonds

Lees verder...

NESPRESSO Sacha de Boer opent foto-expositie ‘De reis van koffiebes tot kopje’ in Het Scheepvaartmuseum

De reis die Sacha de Boer maakte voor Nespresso, is vastgelegd in een vijfdelige minidocumentaire en laat het verhaal van de herkomst van koffiekwaliteit zien. Sacha de Boer heeft vandaag haar foto-expositie officieel geopend in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

Lees verder...

KOFFIE & BOEKEN Boekpresentatie van het boek ‘De man die de wereld koffie leerde drinken’ donderdag bij Bocca Coffee in Amsterdam

Het boek met de titel ‘De man die de wereld koffie leerde drinken’, van auteur Jasper Houtman, wordt aanstaande donderdag 12 mei 2016 gepresenteerd bij Bocca Coffee (Kerkstraat 96-98) in Amsterdam. Uitgeverij Business Contact (http://www.businesscontact.nl geeft dit bijzondere boek uit.

Lees verder...

KALDI IN CHINA Kaldi heeft een succesvolle vestiging in de miljoenenstad Wuhan

Wat een aantal jaren geleden begon met de vraag: “zou je naar China willen met Kaldi”, heeft geleid tot een samenwerking met mevrouw Dai als regiomaster van de provincie Hubei met als hoofdstad Wuhan. In deze stad met meer dan 10 miljoen inwoners, opende Kaldi enkele jaren geleden een Kaldi-vestiging.

Lees verder...