Rubriek: Koffiemachine aanschaffen voor thuis

FILTERKOFFIEZETAPPARATEN VOOR THUIS REVIEW De gloednieuwe Espressions Bravilor Junior filterkoffiemachine: ‘een klasse apart’

s een aantal weken is de Espressions Bravilor Junior filterkoffiemachine op de markt. Het allereerste filterkoffiezetapparaat voor consumentengebruik dat het bekende merk Bravilor ooit lanceerde.

Lees verder...

KOFFIEMACHINES & INTRODUCTIES Barista in je eigen keuken met de Siemens EQ.9: het nieuwste volautomatische espressoapparaat

Met de lancering van de Siemens EQ.9, hebben mensen volgens Siemens vanaf heden nog meer mogelijkheden om thuis de lekkerste koffievariaties te maken met twee soorten koffiebonen, vooraf ingestelde melkrecepten en het grootste gebruiks- en reinigingsgemak.

Lees verder...

KOFFIEZETAPPARAAT VOOR THUIS KOPEN Consumenten kopen op basis van deze criteria een koffiezetapparaat voor thuis

Volgens onderzoek* heeft slechts 18 procent van de Nederlanders thuis een apparaat voor verse bonen. Terwijl consumenten deze koffie wel het allerlekkerst vinden (69 procent van de respondenten). Op basis van de volgende criteria kopen consumenten een koffiezetapparaat voor thuis DE CRITERIA DIE NEDERLANDSE CONSUMENTEN HANTEREN VOOR HET AANSCHAFFEN VOOR EEN KOFFIEZETAPPARAAT VOOR THUIS 1.

Lees verder...