Rubriek: Beurzen

HORECAEVENTT 2015 ASSEN Zien en gezien worden op de horecavakbeurs in en van het noorden

De afgelopen dagen – van maandag tot en met woensdag – vond in de TT Hal in Assen, pal naast het bekende Circuit van Drenthe de jaarlijkse horecavakbeurs Horecaeventt plaats. Het was vooral een kwestie van zien en gezien worden, want het aantal noviteiten op koffiegebied vonden wij eerlijk gezegd nogal tegenvallen.

Lees verder...

KOFFIE & KAMPIOENSCHAPPEN Eigenaar Peeze snapt koffiekeuze NK Barista 2015 Lex Wenneker niet

Tijdens de Horecava die afgelopen week plaatsvond in de Rai, spraken we donderdagmiddag redelijk uitgebreid met eigenaar Paul van der Hulst van Peeze. Van der Hulst vindt het opmerkelijk dat Lex Wenneker, NK Barista 2015, tijdens de kampioenschappen met een licht gebrande koffie kwam, die volgens hem zeker niet geschikt is voor het grote publiek.

Lees verder...

HORCEAEVENTT ASSEN Mara Hoekstra (16) beste leerling-barista

Beeld: Dirk Bosman | DIBEBO. Op de foto staan o.a. winnares Mara Hoekstra (links) en rechts Jeniffer Beekvelt (blond). Rechtsachter staat André Fieten. Hij is eigenaar van BonneBella Specialities in Hoogeveen http://www.bonnebella.nl Daarnaast is hij met zijn bedrijf exclusief distributeur van Catunambu Koffie in Nederland http://www.catunambu.nl . Linksachter staat Peter van der Wal. Hij is eigenaar

Lees verder...