Rubriek: Koffieoogst

17 MEI, WORLD RECYCLING DAY Ontwerper Ubbink en Nespresso vragen aandacht voor recycling

Vandaag, op World Recycling Day, 17 mei 2017, presenteert ontwerper Hans Ubbink een uniek design gemaakt van gebruikte Nespresso capsules. Met deze samenwerking wil Nespresso (http://www.nespresso.com) op de internationale dag voor recycling extra aandacht vragen voor het belang en gemak van capsulerecycling.

Lees verder...

SPECIALE KOFFIES Dit zijn momenteel de 6-10 duurste koffies ter wereld (DEEL 2-2 SLOT)

Zoals je wellicht wel hebt meegekregen wordt koffie in de loop van dit jaar hoger in prijs. Waarschijnlijk ga je niet zoveel betalen voor je dagelijkse bakkies pleur zoals je ze zo hier ziet staan. In de blogpost bespreken we namelijk de duurste koffiesoorten van de wereld van dit moment. Vandaag krijg je van ons

Lees verder...

KOFFIE & VADERDAG & Cadeautips 2-2 Is je vader een koffieliefhebber? Bied hem bijvoorbeeld een koffie Barista Workshop aan!

Zondag is het weer Vaderdag. Houd je vader van koffie? En ben je op zoek naar tips voor een toepasselijk en bovenal een persoonlijk Vaderdagcadeau? Dan zit je in deze blogpost helemaal goed! Wij inspireren jou ook namelijk graag voor het uitkiezen voor een leuk Vaderdagcadeau!

Lees verder...