Rubriek: Koffie & Nominaties

HORECAVA INNOVATION AWARD Stem nu op de genomineerde Tjeerd Schravendeel TJRD met de Foam Locus

  Tjeerd Schravendeel van TJRD is met de Foam Locus ((http://www.foamlocus.com) genomineerd voor de Horecava Innovation Award. Dit is een tool waarmee iedereen in de horeca direct perfect melkschuim kan maken met een espressomachine. De Award wordt op maandag 9 januari 2017 uitgereikt op de Horecava 2017: http://www.horecava.nl

Lees verder...

ENTREE HOSPITALITY & STYLE AWARDS 2016 Dit zijn de 5 genomineerden in de categorie Best Coffee Concept

Maandag 19 september zijn tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam (http://www.gastvrijrotterdam.nl) ook de genomineerden bekendgemaakt van dé horecaprijzen van het jaar: de Entree Hospitality & Style Awards 2016. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest bijzondere, kwalitatieve en mooie restaurants, hotels, cocktail- en koffiebars en nachtclubs die afgelopen jaar opende of restylede.

Lees verder...

KOFFIE & AWARDS Wederom nominatie voor Doppio Espresso voor European Coffee Award 2015

Na het winnen van de “Best Coffee Chain – Western Continental Europe” vorig jaar en de “Best Coffee Chain – Benelux”  in 2013, is Doppio Espresso dit jaar wederom genomineerd door Allegra Strategies voor een grote Europese prijs. Ook dit keer is Doppio kanshebber in de categorie “Best Coffee Chain – Western Continental Europe”.

Lees verder...