Rubriek: Koffiemachine aanschaffen

FILTERKOFFIEZETAPPARATEN VOOR THUIS REVIEW De gloednieuwe Espressions Bravilor Junior filterkoffiemachine: ‘een klasse apart’

s een aantal weken is de Espressions Bravilor Junior filterkoffiemachine op de markt. Het allereerste filterkoffiezetapparaat voor consumentengebruik dat het bekende merk Bravilor ooit lanceerde.

Lees verder...

KOFFIEMACHINES & HORECA/ GROOTVERBRUIK Met de Nescafé Alegria High Capacity zet je 750 koppen koffie per uur

Als er in je bedrijf echt sprake is van grote pieken in de koffievraag dan is het wellicht een goed idee om de Nescafé Alegria High Capacity aan te schaffen. Met deze koffiemachine zet je maar 750 koppen koffie per uur. Uiteraard koffie die goed smaakt.

Lees verder...

KOFFIEMERKEN & INTRO’S SENSEO® introduceert Viva Café met nieuwe technologie voor een vollere, rijkere smaak

Al sinds de introductie in 2001 heeft het SENSEO® systeem de wereld van het koffiezetten totaal veranderd. Tot vandaag zijn er wereldwijd meer dan 28 miljoen SENSEO® koffiezetapparaten verkocht[1]. De nieuwe SENSEO® Viva Café is gebaseerd op één van de populairste series van de collectie.

Lees verder...

KOFFIEMACHINES & INTRODUCTIES Barista in je eigen keuken met de Siemens EQ.9: het nieuwste volautomatische espressoapparaat

Met de lancering van de Siemens EQ.9, hebben mensen volgens Siemens vanaf heden nog meer mogelijkheden om thuis de lekkerste koffievariaties te maken met twee soorten koffiebonen, vooraf ingestelde melkrecepten en het grootste gebruiks- en reinigingsgemak.

Lees verder...

KOFFIEZETAPPARAAT VOOR THUIS KOPEN Consumenten kopen op basis van deze criteria een koffiezetapparaat voor thuis

Volgens onderzoek* heeft slechts 18 procent van de Nederlanders thuis een apparaat voor verse bonen. Terwijl consumenten deze koffie wel het allerlekkerst vinden (69 procent van de respondenten). Op basis van de volgende criteria kopen consumenten een koffiezetapparaat voor thuis DE CRITERIA DIE NEDERLANDSE CONSUMENTEN HANTEREN VOOR HET AANSCHAFFEN VOOR EEN KOFFIEZETAPPARAAT VOOR THUIS 1.

Lees verder...