Rubriek: Koffie & Werken

KOFFIE & DUURZAAMHEID De gemeente Schiedam zet belangrijke nieuwe stap voor duurzaam koffiedrinken

De gemeente Schiedam (http://www.schiedam.nl) heeft vorige week een nieuwe stap gezet in de richting van duurzaam koffiedrinken. Koffiedik krijgt namelijk in deze stad een tweede leven als voedingsbodem voor lokaal gekweekte oesterzwammen. Wethouder Patricia van Aaken gaf onlangs het startsein voor de samenwerking met Douwe Egberts (https://www.jacobsdouweegbertsprofessional.nl/) en RotterZwam (https://www.rotterzwam.nl/page/homepage) onder het genot van een bitterbal van

Lees verder...

KOFFIE & WERKEN Nederlandse werknemer stelt steeds hoger eisen aan kwaliteit koffie op het werk

De Nederlandse werknemer stelt steeds hogere eisen aan de kwaliteit van de koffie op het werk. De drie belangrijkste criteria hierbij zijn: smaak (89%), geur (59%) en de hoe de koffie eruitziet (33%). Uit de NESCAFÉ Koffiemonitor, het jaarlijkse onderzoek naar koffietrends op het werk, blijkt bovendien dat er vier typen koffiedrinkers op het werk

Lees verder...

KOFFIE OP HET WERK Gio Coffee introduceert gratis Spoedhulp voor koffie voor alle bedrijven in Nederland

Koffieleverancier Gio Coffee (http://www.giocoffee.nl) heeft het naar eigen zeggen unieke concept Spoedhulp voor koffie opgezet: een soort EHBO voor koffienoodsituaties. Waarom? Om de simpele reden dat geen enkel bedrijf zonder koffie mag zitten. De aanwezigheid van koffie op het werk lijkt zo vanzelfsprekend, maar pas als het er niet is, merk je wat je mist.

Lees verder...

KOFFIE OP HET WERK Kop goede koffie of thee is als een goede collega

Hij maakt je vrolijker en scherper, geeft je goede ideeën en is onmisbaar aan het begin van je werkdag: een kop goede koffie of thee is als een ideale collega. Van alle Nederlanders die koffie of thee drinken op het werk vindt bijna 80 procent dat dit de werkdag leuker maakt. Drie kwart kan na

Lees verder...

KOFFIE OP HET WERK ‘Medewerkers hebben liever goede koffie dan een bedrijfsuitje’

  Als werkgever doe je er natuurlijk alles aan om je medewerkers tevreden te stellen. Je biedt een fijne werkplek, leuke collega’s en een creëert een prettige bedrijfscultuur. Maar weet je al dat 60 procent goede koffie belangrijker vindt dan bijvoorbeeld een laptop van de zaak, het jaarlijkse personeelsfeest of het lunchaanbod in de kantine?

Lees verder...

KOFFIE & VENDING Kristien Janssen van Selecta Commercieel Directeur van het jaar

  De kersverse Commercieel Directeur van het jaar werkt bij Selecta. De Sales Management Association (SMA) bekroonde Kristien Janssen gisteren tijdens het jaarlijkse Sales Event als de terechte winnaar. Het is voor het eerst dat de SMA drie dames nomineert voor deze titel. De SMA bestaat meer dan 40 jaar en is dé beroepsvereniging voor sales professionals.

Lees verder...

GASTBLOG LANGERAK DE JONG 4 tips voor zakelijke gebruikers bij het aanschaffen van koffieautomaten

Bent u Facality Manager? Lees deze blog dan goed. Het is namelijk niet eenvoudig om de koffievoorziening op orde te krijgen voor u en uw collega’s. Welke koffieautomaten moet ik kopen?  Welk zetsysteem past het beste bij mijn bedrijf?  Het zijn allemaal vragen waar u mee te maken krijgt tijdens de grote zoektocht. Ik Thomas

Lees verder...

KOFFIE & TRENDS Werknemers lusten op het werk ook graag koffie met een smaakje

Koffie met een smaakje zoals vanille of karamel, ijskoffie en een to-go beker voor onderweg. Het zijn allemaal trends uit de horeca die werknemers graag zouden terugzien op het werk. Dit blijkt uit De Koffiemonitor, het jaarlijkse onderzoek naar koffietrends op het werk in opdracht van Nestlé Professional, leverancier van koffieconcepten voor de zakelijke markt.

Lees verder...