Rubriek: Koffie & Prijzen

ZETTIPS 3 tips voor de thuisbarista van Gerben Engelkes (Black & Bloom) Groningen, winnaar Koffie Top 100, 2016

  In het juninummer van het wetenschappelijke maandblad Quest geeft Gerben Engelkes, ondernemer/ eigenaar van Koffiebar Black & Bloom (http://blackandbloom.nl/) in Groningen en winnaar van de Misset Koffie Top 100, 2016, de thuisbarista 3 tips voor betere koffie in huis.

Lees verder...

MISSET KOFFIE TOP 100 EDITIE 2016 Black & Bloom nummer 1: dit zegt het juryrapport, er gaat niks boven Groningen!

Koffiebar Black & Bloom (http://www.blackandbloom.nl), eigendom van de bevlogen koffie-ondernemer Gerben Engelkes, werd begin september 2016 eerste in de uitslag van de Misset Koffie Top 100. Als het om koffie gaat dan gaat volgens de jury van deze gesponsorde horecawedstrijd niks boven Groningen! Dit zegt het juryrapport over deze mooie zaak.

Lees verder...

ENTREE HOSPITALITY & STYLE AWARDS 2016 Dit zijn de 5 genomineerden in de categorie Best Coffee Concept

Maandag 19 september zijn tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam (http://www.gastvrijrotterdam.nl) ook de genomineerden bekendgemaakt van dé horecaprijzen van het jaar: de Entree Hospitality & Style Awards 2016. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest bijzondere, kwalitatieve en mooie restaurants, hotels, cocktail- en koffiebars en nachtclubs die afgelopen jaar opende of restylede.

Lees verder...

MISSET KOFFIE TOP 100 Dit leverde De Blonde Pater het winnen (2015) van de Misset Koffie Top 100 allemaal op

  In Misset Horeca van 1 april jl. lazen we een interview met eigenaresse Nicky Maas van Eetcafé De Blonde Pater in Nijmegen. Deze horecagelegenheid won in 2015 de Misset Koffie Top 100. Lees in deze blogpost wat de winst in de meest prestigieuze koffiewedstrijd voor de horeca in Nederland dit eetcafé allemaal bracht en dat is

Lees verder...