Rubriek: Koffiemachines Horeca & Techniek

KOFFIENIEUWS ACTUEEL Aan deze landen verkoopt Kees van der Westen nu de meeste espressomachines

In Waalre en dat is niet ver van Eindhoven, worden bij Kees van der Westen (http://www.keesvanderwesten.com), volgens velen misschien wel de beste espressomachines ter wereld gemaakt en wereldwijd verkocht. Aan de volgende landen worden ze momenteel het meest verhandeld.

Lees verder...

KOFFIE & ONDERNEMEN Catunambú Nederland start eigen servicedienst op onder naam CoffeeFix

Catunambú Nederland (http://www.catunambu.nl) is inmiddels een bekend gezicht in de Nederlandse horeca. Vanwege de groei in Catunambú horecalocaties en uitbreiding met Kalahari coffee naar de horeca, bedrijven en instellingen, heeft Catunambú besloten om een eigen service organisatie op te zetten met de naam CoffeeFix.

Lees verder...

KOFFIEMACHINES & HORECA/ GROOTVERBRUIK Met de Nescafé Alegria High Capacity zet je 750 koppen koffie per uur

Als er in je bedrijf echt sprake is van grote pieken in de koffievraag dan is het wellicht een goed idee om de Nescafé Alegria High Capacity aan te schaffen. Met deze koffiemachine zet je maar 750 koppen koffie per uur. Uiteraard koffie die goed smaakt.

Lees verder...

FILTERKOFFIEMACHINES & TRENDS De Blossom Brewer maakt het werk voor de tegenwoordige barista een stuk makkelijker

  Het meest hippe en trendy filterkoffiezetapparaat in de Nederlandse koffiewereld is momenteel de Blossom Brewer. Naar verluid haalt hij het allerbeste naar boven uit filterkoffie. Wij baseren deze blogpost op een artikel over de Blossom Brewer dat wij lazen in de printversie van Misset Horeca, nummer 17, 2 oktober 2015. Het ontwerp van deze

Lees verder...

KOFFIEMACHINES HORECA & TECHNIEK De Topbrewer van Scanomat volautomatische espressomachine stuur je aan via app, smartphone of tablet

Bij Brandsma Koffie(http://www.brandsmakoffie.nl),  kun je vanaf heden terecht voor de aankoop van de Topbrewer van Scanomat. Dit is een volautomatisch espressomachine, waarmee de horeca verschillende koffies van verse koffiebonen kunnen zetten.

Lees verder...