Rubriek: Koffie & Introducties in Horeca

MELKKOFFIES & HORECA De Foam Locus komt er binnenkort in 3 maten

De Foam Locus (http://foamlocus.com/) van ondernemer Tjeerd Schravendeel van het bedrijf TJRD, waarmee iedereen (die in de horeca werkt ) in een handomdraai perfect met de hand melk kan leren opschuimen voor het maken van melkkoffies, is binnenkort verkrijgbaar in 3 maten. Vanaf april 2017 is de Foam Locus ook wereldwijd verkrijgbaar. Hiervoor is Schravendeel

Lees verder...

INTRODUCTIES HORECA Nieuw: Queens of Dairy lanceert verse specialty melk voor barista’s

Op het Amsterdam Coffee Festival van 10 t/m 12 maart lanceert Queens of Dairy een voor en met barista’s ontwikkelde verse melk voor koffie. De Barista Coffee Milk wordt gemaakt van verse melk van Jersey koeien en heeft de ideale vet-eiwit verhouding voor ultrafijn melkschuim en een heerlijk romige smaak.

Lees verder...

KOFFIEMERKEN & INTRO’S Mocca D’or speelt met filterlijn Fazenda in op trend van meer filterkoffie in horeca

Op de recent gehouden HORECAVA, lanceerde de Zwolse koffiebrander en leverancier van koffie voor de vaderlandse horeca, Mocca D’Or (http://www.moccador.com), Fazenda en dat is een nieuwe lijn filterkoffies, bedoeld voor de Nederlandse horeca en ook voor thuisgebruik door consumenten.

Lees verder...