Rubriek: Koffie & Beurzen

HORECAVA 2017 Douwe Egberts heeft pop-up restaurant op Horecava

  Voor het eerst in haar bestaan opent Douwe Egberts (https://www.jacobsdouweegbertsprofessional.nl/ een restaurant: ‘The House’. Naast dagelijkse lunches bereiden drie Nederlandse topchefs vanuit een open keuken een bijzonder culinair programma tijdens gastchef optredens. De Horecava vindt plaats van 9 t/m 12 januari 2017 in RAI Amsterdam.

Lees verder...

HORECAVA 2017 Peeze lanceert het nieuwe Best Collect koffieconcept voor horeca!

Koffie is een way-of-living geworden. Niet alleen worden we specifieker qua smaak, ook het verhaal achter koffie speelt een belangrijke rol. Begin 2017 introduceert Peeze (http://www.peeze.nl) het nieuwe Peeze Best Collect koffieconcept die hier perfect op inspeelt. Kom langs op de stand van Peeze op de Horecava.

Lees verder...

HORECAVA 2017 Kom ook TEASPRESSO proeven en bestellen op ’s lands grootste horecavakbeurs

Op de stand van FoodService Marketing Foods B.V., in Nederland ook bekend als leverancier van Bondi Chai Latte voor de horeca, kun je tijdens de Horecava van maandag 9 tot en donderdag 12 januari 2017, ook terecht voor het proeven en bestellen van TEASPRESSO (http://breakoutchailatte.com/shop/horeca/teaspresso-rooibos-espresso/).  Hal 12 stand 12.734 om zelf te proeven. Wees hartelijk

Lees verder...

HORECAVA INNOVATION AWARD Stem nu op de genomineerde Tjeerd Schravendeel TJRD met de Foam Locus

  Tjeerd Schravendeel van TJRD is met de Foam Locus ((http://www.foamlocus.com) genomineerd voor de Horecava Innovation Award. Dit is een tool waarmee iedereen in de horeca direct perfect melkschuim kan maken met een espressomachine. De Award wordt op maandag 9 januari 2017 uitgereikt op de Horecava 2017: http://www.horecava.nl

Lees verder...