Rubriek: Horecava 2017

HORECAVA 2017 Douwe Egberts heeft pop-up restaurant op Horecava

  Voor het eerst in haar bestaan opent Douwe Egberts (https://www.jacobsdouweegbertsprofessional.nl/ een restaurant: ‘The House’. Naast dagelijkse lunches bereiden drie Nederlandse topchefs vanuit een open keuken een bijzonder culinair programma tijdens gastchef optredens. De Horecava vindt plaats van 9 t/m 12 januari 2017 in RAI Amsterdam.

Lees verder...

HORECAVA 2017 Schravendeel wint met Foam Locus Horecava Innovation Award

Jaa! Foam Locus (http://www.foamlocus.com) is de winnaar van de Horecava Innovation Award in de categorie Equipment & Services!! Het bedrijf TJRD van de zeer ervaren barista en baristatrainer Tjeerd Schravendeel, lanceerde vandaag officieel de tool Foam Locus, waardoor handmatig melkschuimen in de horeca heel eenvoudig wordt. Hartelijk gefeliciteerd Tjeerd!!

Lees verder...