Rubriek: Koffie & Latte art

KOFFIE & HORECA Barista en barisatrainer Schravendeel komt met de Foam Locus die van handmatig melkschuimen een eitje maakt

Beeld: http://www.foamlocus.nl Het bedrijf TJRD van de zeer ervaren barista en baristatrainer Tjeerd Schravendeel, lanceert op de aanstaande Horecava de tool Foam Locus (http://www.foamlocus.com), waardoor handmatig melkschuimen in de horeca heel eenvoudig wordt.

Lees verder...

AD KOFFIETEST 2016 PS! houdt naam Oude Kijk in het Jatstraat in Groningen-Stad als ‘walhalla’ voor koffieliefhebbers hoog

Na de glorieuze overwinning van Koffiebar Black & Bloom, gevestigd in de Oude Kijk in het Jatstraat in Groningen, in de Misset Koffie Top 100 van 2016 die begin september bekend werd, scoort Koffiebar PS! (http://mijnps.nl/), die in dezelfde straat in Stad te vinden is, goed in de AD Koffietest van dit jaar. 

Lees verder...

TERUGBLIK AD KOFFIETEST 2015 ‘Vooral bij het zetten van een cappuccino komt vakmanschap van de barista om de hoek kijken’ (DEEL 4-SLOT)

Op zaterdag 22 oktober 2016, (morgen dus), verschijnt in een speciale bijlage bij het AD (http://www.ad.nl) de volledige uitslag en reacties op de AD Koffietest 2016. Vandaag blikken we terug op de editie van de AD Koffietest 2015.

Lees verder...

KOFFIE & FRANCHISE Een franchise koffiewinkel van Kaldi starten?

Ben jij een barista met ondernemerskwaliteiten of is een eigen koffiewinkel echt iets voor jou? Bekijk dan eens de franchise mogelijkheden van Kaldi koffie en thee. Kaldi zoekt namelijk franchisenemers voor het starten van een koffie en thee franchisewinkel of een eigen franchise koffiemobiel.

Lees verder...