Rubriek: Koffie & Films

KOFFIEWERELD Koffie-expert Joost Leopold begint eigen YouTube Kanaal ‘The Coffee School’

Voor iedereen die op het werk of thuis werkt met een espressomachine geeft Joost Leopold van De Koffieschool leuke en verrassende tips om de kwaliteit van het kopje koffie te verbeteren. In korte filmpjes van hooguit 3 minuten legt hij uit, hoe je het beste het melkschuim in de espresso kan schenken, wat de ‘O’-

Lees verder...

KOFFIEBARS & FILMS Lights, camera, action! Doppio Espresso on air

Doppio Amsterdam Kinkerstraat (https://www.facebook.com/DoppioKinkerstraat/?fref=ts) is gescout als filmlocatie! En wel voor LINDA.TV. De espressobarketen is benaderd om mee te werken aan een serie van 5 afleveringen op LINDA.TV waarin stylist Tommy Driessen BN’ers helpt bij hun styling in aanloop naar het Televizier-ring Gala.

Lees verder...

NESPRESSO Sacha de Boer opent foto-expositie ‘De reis van koffiebes tot kopje’ in Het Scheepvaartmuseum

De reis die Sacha de Boer maakte voor Nespresso, is vastgelegd in een vijfdelige minidocumentaire en laat het verhaal van de herkomst van koffiekwaliteit zien. Sacha de Boer heeft vandaag haar foto-expositie officieel geopend in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

Lees verder...

KOFFIE & KOFFIELANDEN FILMPJE!! Burundi = Koffie!

Het Afrikaanse land Burundi is de laatste maanden regelmatig in het nieuws. Zij het bijna nooit op een positieve wijze. Zo vond er eerder dit jaar een staatsgreep plaats. Vorige maand konden de inwoners naar de stembus voor parlementsverkiezingen, terwijl ze deze maand (juni 2015) hun stem gaan uitbrengen voor de presidentsverkiezingen. Wat veel mensen

Lees verder...

KOFFIE & FILMS ‘Under the Influence’ Koffieproeven onder invloed van cannabis

Waarom koffie aan een normale smaaktest onderwerpen als het ook anders kan? Voor hun laatste campagne nodigde Moyee Coffee een groep koffieliefhebbers uit om hun kopje Moyee koffie onder invloed van cannabis te testen. Het resultaat is een korte film met de passende naam ‘Under the Influence’.

Lees verder...