Rubriek: Koffiecapsules

KOFFIEMERKEN & INTRODUCTIES De nieuwe Limited Edition Variations van Nespresso vanaf nu te koop

AMSTERDAM, 9 NOVEMBER 2015 – DIT NAJAAR VERRAST NESPRESSO OPNIEUW MET DE PERFECT GEBALANCEERDE ZOETE, KRUIDIGE EN BISCUITACHTIGE AROMA’S VAN HAAR NIEUWE LIMITED EDITION VARIATIONS. HET ASSORTIMENT VARIATIONS IS GEÏNSPIREERD OP DE WARME GEUREN VAN DE FEESTDAGEN. MET DE ZINNENPRIKKELENDE TONEN VAN PURE CHOCOLADE, VANILLE, ZOETE AMANDEL, AROMATISCHE KARDEMOM EN PITTIGE GEMBER GENIET U VAN

Lees verder...

KOFFIEMERKEN & PRIJZEN Peeze wint Food Valley Expo Award met biologisch afbreekbare koffiecapsules

  Leuk nieuws vandaag van Peeze (http://www.peeze.nl ), want deze koffiebrander uit Arnhem won vandaag de Food Valley Expo Award voor hun biologisch afbreekbare koffiecapsules. In het bijzijn van Prins Constantijn werd deze prestigieuze prijs aan algemeen directeur Timmo Terpstra van Peeze in Orion uitgereikt.

Lees verder...

KOFFIE & INTRODUCTIES Nespresso introduceert nieuwe Alter Ego’s van koplopers

Speciaal voor koffieliefhebbers die wél het karakter en het aroma van hun favoriete koffie willen, maar niet de cafeïne. Drie van de meest populaire Grands Crus van Nespresso – Arpeggio, Volluto en Vivalto Lungo – hebben er elkeen cafeïnevrije Alter Ego bij. Het is de koffie-experts gelukt het smaak-en aromaprofiel van de originele Grands Crus één-op-één terug te laten komen in de cafeïnevrije

Lees verder...

KOFFIECAPSULES Nu ook koffiecapsules in Nederland verkrijgbaar van het Spaanse koffiemerk Catunambu

Van het Spaanse koffiemerk Catunambu kun je nu ook koffiecapsules bestellen voor je capsulemachine thuis! Neem NU via  http://www.bonnebella.nl contact op met de medewerkers van BonneBella Coffee Concepts, bestel jouw gewenste hoeveelheid en je ontvangt jouw bestelling zo spoedig mogelijk! 

Lees verder...

KOFFIE & INTRODUCTIES Peeze introduceert op Horecava 2015 een innovatieve en duurzame koffiecapsule die nadien bij het groenafval kan

Peeze gaat op de komende Horecava 2015, die jaarlijks in de Rai in Amsterdam plaatsvindt en de grootste horecavakbeurs van Nederland is, een innovatieve en duurzame koffiecapsule op de markt introduceren die na gebruik gewoon bij het groenafval kan.

Lees verder...

KOFFIECUPJES NESPRESSO Avondbezorging en dagselectie bij koffiebestelling voor Nespresso Clubleden

Clubleden van Nespresso kunnen voortaan zelf de dag en het dagdeel kiezen waarop hun koffiebestelling bezorgd wordt. Ook is het vanaf vandaag mogelijk om te kiezen voor avondbezorging. Met deze gepersonaliseerde services geeft Nespresso haar Clubleden nog meer controle over hun bestelling en bewijst Nespresso wederom voorop te lopen wat betreft service innovatie.

Lees verder...

INTRODUCTIE Douwe Egberts introduceert koffiecapsules

Het naar eigen zeggen meest populaire koffiemerk van Nederland is nu ook verkrijgbaar in capsules. Douwe Egberts lanceert namelijk haar eigen koffiecapsules. De Douwe Egberts capsules zijn in vijf varianten verkrijgbaar: van een krachtige espresso tot een milde lungo melange. Het nieuwe assortiment ligt vanaf begin juni in de supermarkt.

Lees verder...