Rubriek: Limited Editions

THUISBARISTA Iedereen een barista met de nieuwe Limited Editions van Nespresso

De juiste balans tussen complexe koffie-aroma’s en zacht melkschuim dat is de passie van professionele barista’s. Met de nieuwe Limited Editions brengt Nespresso (http://www.nespresso.com) deze sensatie thuis met BARISTA Chiaro voor een romige cappuccino en met BARISTA Scuro voor een krachtige espresso macchiato.

Lees verder...

KOFFIEMERKEN & INTRODUCTIES Nespresso eert de Italiaanse koffiecultuur met nieuwe Limited Editions ristretto’s: Liefs uit Milaan en Palermo

DIT JAAR INTRODUCEERT NESPRESSO DE NIEUWE LIMITED EDITION GRANDS CRUS TRIBUTE TO MILANO EN TRIBUTE TO PALERMO, TWEE NIEUWE RISTRETTO’S DIE EEN EERBETOON ZIJN AAN DE DIVERSITEIT EN RIJKDOM VAN DE ITALIAANSE KOFFIECULTUUR, GEÏNSPIREERD DOOR DE TWEE CONTRASTERENDE STEDEN, MILAAN EN PALERMO.

Lees verder...

HERBRUIKBARE KOFFIEBEKER TO GO KeepCup lanceert Brew Glass Coffee Cup

KeepCup, de makers van de naar eigen zeggen ‘s werelds eerste barista standaard herbruikbare koffiebeker, komt nu met een variant in glas. Het is volgens KeepCup de perfecte to-go-cup voor liefhebbers die onderweg willen genieten van een ambachtelijke kop koffie of heerlijke, warme thee. Het ontwerp van de nieuwste KeepCup, namelijk de KeepCup Brew Glass

Lees verder...

VOORJAAR Nespresso komt met twee Colombiaanse Limited Editions

Nespresso lanceert later in maart in Nederland de Limited Edition Colombia Terroirs 2014. De zogenaamde Limited Edition voor het voorjaar. De koffie-experts van Nespresso reisden voor de ontwikkeling hiervan recentelijk af naar de diverse zeer vruchtbare en prachtige koffieregio’s die Colombia rijk is.

Lees verder...