Rubriek: Koffie en Innovaties

RADICALE VERNIEUWING KOFFIEKETEN Moyee Coffee: het eerste FairChain koffiebedrijf ter wereld

  Moyee is het eerste FairChain koffiebedrijf ter wereld – dat is niet moeilijk, want deze principes hebben ze zelf bedacht. FairChain staat voor een radicaal nieuwe vorm van sociaal ondernemerschap waarbij kansen worden gecreëerd voor producenten in ontwikkelingslanden, in plaats van de afhankelijkheid van ontwikkelingshulp te voeden. Why give – just buy!

Lees verder...

VOORJAAR Doppio Espresso lanceert nieuwe menukaart

De lente is begonnen, de bloemen staan in bloei en de zon schijnt steeds vaker. Voor espressobarketen Doppio Espresso redenen om een nieuwe menukaart te introduceren. Er is veel inspiratie opgedaan, geëxperimenteerd en uiteindelijk vernieuwende, verfrissende en verrassende items gecreëerd. Uiteraard ontbreken de populaire klassiekers als de espresso en cappuccino niet.

Lees verder...

MAKKELIJK Zo werkt de TASSIMO-machine met INTELLIBREW

De TASSIMO-machine is sinds deze week te koop bij retailers zoals Albert Heijn en Mediamarkt. En natuurlijk op internet via onder andere via de volgende link:   https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=31099&f=TXL&url=http%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fs%2Falgemeen%2Fzoekresultaten%2FNtt%2Ftassimo%252Bbosch%2FN%2F0%2FNty%2F1%2Fsearch%2Ftrue%2FsearchType%2Fqck%2Fsc%2Fmedia_all%2Findex.html%3F_requestid%3D323438&name=Tassimo%20koffiemachines&subid=31099-koffie-koffie Voordat je deze machine aanschaft en gaat genieten van diverse soorten koffie zoals latte macchiato, cappuccino, warme chocolademelk of heet water voor een lekkere kop thee, wil je

Lees verder...