Rubriek: Koffie & Personen

ZETTIPS 3 tips voor de thuisbarista van Gerben Engelkes (Black & Bloom) Groningen, winnaar Koffie Top 100, 2016

  In het juninummer van het wetenschappelijke maandblad Quest geeft Gerben Engelkes, ondernemer/ eigenaar van Koffiebar Black & Bloom (http://blackandbloom.nl/) in Groningen en winnaar van de Misset Koffie Top 100, 2016, de thuisbarista 3 tips voor betere koffie in huis.

Lees verder...

KOFFIE & INNOVATIES Ondernemer van Troffee Paul Schrijver betreedt de markt met app voor koffie geheel naar smaakvoorkeur van koffiedrinker

  Koffie, precies zoals jij dat wilt volgens jouw smaakvoorkeur. Of dit nu thuis of out-of-home is. Dat belooft het bedrijf Troffee (http://www.troffee.nl/) van zakenman Paul Schrijver uit Raalte. Hij wil met zijn koffiemachines de wereldmarkt bestormen en veroveren. 

Lees verder...

KOFFIEWERELD & PERSONEN Erik Janssonius nieuwe Algemeen Directeur bij DEAC Nederland b.v.

Erik Janssonius is op 1 januari 2017 in dienst getreden als Algemeen Directeur bij DEAC Nederland b.v. Hij volgt hiermee Thomas Overmaat op die door de nieuwe ontstane situatie in eerste instantie minder gaat werken en zijn huidige werkzaamheden gedeeltelijk gaat overdragen.

Lees verder...

KOFFIE & PERSONEN + FILMPJE! Nederlander Lublinkhof heeft 2000 lokale arbeiders aan het werk op zijn koffieplantage in Zambia

  Bekijk bijgaande het FILMPJE! met koffieboer Willem Lublinkhof van RTV Oost. In Zambia heeft de Nederlander die geboren is in het Overijsselse dorp Losser, een koffieplantage met daar 2000 lokale arbeiders aan het werk. Ook heeft hij een eigen school opgericht.

Lees verder...