Rubriek: Koffiebars

MELKKOFFIES & HORECA De Foam Locus komt er binnenkort in 3 maten

De Foam Locus (http://foamlocus.com/) van ondernemer Tjeerd Schravendeel van het bedrijf TJRD, waarmee iedereen (die in de horeca werkt ) in een handomdraai perfect met de hand melk kan leren opschuimen voor het maken van melkkoffies, is binnenkort verkrijgbaar in 3 maten. Vanaf april 2017 is de Foam Locus ook wereldwijd verkrijgbaar. Hiervoor is Schravendeel

Lees verder...

KOFFIEBARS & BEDRIJFSVOERING De beste koffiebar van Rome benadrukt op deze manieren zijn unieke reputatie

Horecapersoneel in Rome de hoofdstad van Italie staat om te beginnen wereldwijd bekend om hun onbeschofte gedrag. De barista’s die de koffie bereiden in il caffè Sant’Eustachio, ook wel de beste koffiebar van deze wereldstad genoemd,  keuren je dan ook geen blik waardig.

Lees verder...

INTRODUCTIES HORECA Nieuw: Queens of Dairy lanceert verse specialty melk voor barista’s

Op het Amsterdam Coffee Festival van 10 t/m 12 maart lanceert Queens of Dairy een voor en met barista’s ontwikkelde verse melk voor koffie. De Barista Coffee Milk wordt gemaakt van verse melk van Jersey koeien en heeft de ideale vet-eiwit verhouding voor ultrafijn melkschuim en een heerlijk romige smaak.

Lees verder...

KOFFIEKETENS ACTUEEL Let’s celebrate 10 jaar Doppio Espresso

Doppio Espresso (http://www.doppio-espresso.nl) viert in april 2017 het tienjarig jubileum. In Groningen begon het allemaal, in een kleine zaak aan de Brugstraat. Op dezelfde plek huist nu een moderne, Italiaans aandoende espressobar met een oppervlakte van vierhonderd vierkante meter. Misschien wel de grootste koffiezaak van Nederland. De formule heeft inmiddels 29 (bijna 30!) vestigingen verspreid over

Lees verder...