Rubriek: Koffie & Koffielanden

KOFFIE & INTRO’S Nespresso lanceert Explorations 1

Wereldwijd groeit koffie het beste tussen de keerkringen rond de evenaar. Binnen deze zogenoemde wereldwijde koffiebelt zijn de koffie-experts van Nespresso (http://www.nespresso.com) altijd op zoek naar de beste koffie ter wereld. Vandaag lanceert Nespresso Explorations, een nieuw halfjaarlijks aanbod van zeldzame koffiesoorten.

Lees verder...

KOFFIEMERKEN & INTRO’S Mocca D’or speelt met filterlijn Fazenda in op trend van meer filterkoffie in horeca

Op de recent gehouden HORECAVA, lanceerde de Zwolse koffiebrander en leverancier van koffie voor de vaderlandse horeca, Mocca D’Or (http://www.moccador.com), Fazenda en dat is een nieuwe lijn filterkoffies, bedoeld voor de Nederlandse horeca en ook voor thuisgebruik door consumenten.

Lees verder...

KOFFIE & PERSONEN + FILMPJE! Nederlander Lublinkhof heeft 2000 lokale arbeiders aan het werk op zijn koffieplantage in Zambia

  Bekijk bijgaande het FILMPJE! met koffieboer Willem Lublinkhof van RTV Oost. In Zambia heeft de Nederlander die geboren is in het Overijsselse dorp Losser, een koffieplantage met daar 2000 lokale arbeiders aan het werk. Ook heeft hij een eigen school opgericht.

Lees verder...