Rubriek: Biologische koffie

KOFFIE & CAFEINEVRIJE KOFFIE Drink hierom voortaan biologische cafeïnevrije koffie

Hier weer een goede tip van ons en voor jou. Als je cafeïnevrije koffie drinkt dan is het zeker raadzaam om voortaan te kiezen voor biologische cafeïnevrije  koffie. Waarom je hier precies beter voor kunt kiezen, dat lees je deze keer natuurlijk weer in deze gloednieuwe blogpost.

Lees verder...

HORECAVA 2014 Puro Koffie 25% van de koffiedrinkers wil natuurvriendelijk geproduceerde, fairtrade koffie

Een op de vier Nederlandse koffiedrinkers heeft een voorkeur voor fairtrade koffie die ook natuurvriendelijk is. Dat blijkt uit onderzoek dat is uitgevoerd door Peil.nl onder bijna 4.500 Nederlanders, in opdracht van Puro Koffie. Nog eens 36% is misschien eerder geneigd om te kiezen voor een koffiemerk dat zowel fairtrade als milieuvriendelijk is. Puro Koffie

Lees verder...

Horecava 2014 Andy van der Meijde maandag voor het eerst actief als barista voor Puro Koffie

Voormalig stervoetballer Andy van der Meijde gaat als barista van het duurzame koffiemerk Puro aan de slag. Aanstaande maandag (13 januari) vertoont hij voor het eerst zijn kunsten als professionele koffiezetter in de stand van Puro Koffie in Hal 11 van de Horecava in de RAI in Amsterdam.

Lees verder...

Gouden Koffiekopje 2013 voor Rabobank

Rabobank heeft de meest duurzame koffievoorziening van Nederland. Peter d’Angremond, directeur van Stichting Max Havelaar, reikte gisteren het Gouden Koffiekopje uit aan Sebastiaan Rooskens, Directeur Facilities Rabobank Nederland. Rabobank komt het beste uit het gisteren (woensdag 18 december) gepubliceerde onderzoek dat is uitgevoerd door Rank a Brand, onder de 40 grootste bedrijven van Nederland.

Lees verder...