KOFFIEMERKEN ACTUEEL Kalahari Coffee nu ook in gemalen variant verkrijgbaar voor verkoop in Horeca

General manager Benelux van Catunambú en dat is Arnout Verbeek, maakte op de Horecava bekend dat Kalahari Coffee (http://kalaharicoffee.com), voortaan ook in een gemalen variant verkrijgbaar is voor de horeca.

“Op deze manier kunnen horecazaken deze koffie tevens aan hun gasten verkopen. Hiervoor zijn 500 grams verpakkingen met Kalahari Coffee beschikbaar”, zegt Verbeek.

Voor horecagebruik worden er ook 1 kilozakken geleverd.

Sinds week 26 in 2017 is Kalahari Coffee leverbaar in de Nederlandse horeca. Kalahari Coffee is naar eigen zeggen een nieuw, mooi, biologisch en fairtrade koffiemerk.

Als enige koffiemerk ter wereld wordt deze koffie CO2-neutraal gebrand. Bij het branden van Kalahari Coffee koffiebonen, worden de pitten van olijven gebruikt. Deze bleven over nadat de olijven waren verwerkt in de Spaanse regio Jean in Andalusië. Hier werd niks mee gedaan. De pitten werden als restafval gezien en als zodanig verwerkt. Na uitvoerig onderzoek bleken ze onverwacht de perfecte brandstof te zijn voor het branden van koffiebonen. Dus een natuurlijke brandstof en CO2 neutraal. Uniek! De betekenis van Kalahari is overigens; grote dorst.

http://kalaharicoffee.com

————————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected] [email protected]  

————————- 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>