FILTERKOFFIEAPPARATEN Moccamaster viert jubileum met nieuw model in 2018

Beeld: http://www.moccamaster.nl

Beeld: http://www.moccamaster.nl

Technivorm, de producent van Moccamaster (http://www.moccamaster.nl), ontwerpt en maakt al bijna 50 jaar filterkoffiezetapparaten en koffiemolens, handgemaakt in Amerongen. Deze zijn internationaal geliefd en geprezen. De mijlpaal van 10.000.000 apparaten is bereikt en wordt in 2018 gevierd met een gelimiteerd jubileum model: Moccamaster Model 68.

 

Precies vijftig jaar na de ontwikkeling en het ontwerpen van het eerste filterkoffiezetapparaat door Technivorm lanceert Moccamaster het nieuwe model. Een eerbetoon aan oprichter Gerard. C. Smit die het originele model in 1968 ontwierp.

RIVIVAL MODEL

Algemeen Directeur Ina ten Donkelaar: “Het revival model past helemaal bij de eisen van de moderne consument. Veel aspecten van het originele model hebben we behouden en er zijn bijvoorbeeld indicatielampjes en een keuzeknop voor 2-4 en 5-8 kopjes toegevoegd. De techniek zorgt er voor dat de temperatuur en doorstroomsnelheid perfect zijn en de smaak van je kop koffie altijd optimaal is.”

DE GEMIDDELDE LEVENSDUUR VAN EEN MOCCAMASTER IS 20 JAAR

Gebruiksgemak, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid staan centraal bij de filterkoffiezetapparaten van Moccamaster. De gemiddelde levensduur van maar liefst 20 jaar is te danken aan de hoogwaardige materialen en vervangbare onderdelen.

Het nieuwe apparaat heeft een retro look, uitgevoerd in kleurencombinatie Dark Green/Off White. In het voorjaar van 2018 is het Moccamaster Model 68 gelimiteerd verkrijgbaar via o.a. www.moccamaster.nl.

———————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected]

[email protected]�————————-

DIBEBO logo

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>