OPMERKELIJK Rolf Huizing (Signature Coffee) en vriendin Lydia Nauta nieuwe eigenaren Restaurant Uniek in Haren

Blog A Eetcafé UniekRolf Huizing van Signature Coffee (http://www.signaturecoffee.nl) en zodoende bekend in de Nederland koffiewereld en zijn vriendin Lydia Nauta, hebben deze maand Restaurant Uniek  (http://eetcafeuniek.nl/) in het Groninger dorp Haren overgenomen.

Lydia Nauta en Rolf Huizing. Beeld: Dirk Bosman.

Lydia Nauta en Rolf Huizing. Beeld: Dirk Bosman.

Ze namen dit bekende goedlopende restaurant (’s avonds) en lunchroom (overdag), over van Gido Waalkens. Hij zocht nieuwe eigenaren. Hij vroeg aan Rolf, die aan Restaurant Uniek de koffie levert of het wellicht iets voor Huizing en Nauta was. Na een korte overdenkperiode zeiden ze ja.

Huizing blijft actief met zijn bedrijf Signature Coffee. Lydia Nauta wordt het vaste gezicht van Restaurant Uniek, waar overdag mensen werkzaam zijn in de dagbesteding. Deze formule blijft vooralsnog bestaan.

Rolf en Lydia kennen elkaar van Ameland, waar Huizing koffie leverde aan een horecazaak waar Lydia destijds als bardame werkzaam was.

Restaurant Uniek heeft een goede keuken en de gasten vinden het eten ook lekker. Qua interieur komen er een paar aanpassingen aan. Met behulp van een bevriende binnenhuisarchitect gaat het paar dit project aanpakken.

Namens dit blog veel succes toegewenst!

http://eetcafeuniek.nl/

http://www.signaturecoffee.nl Blog A Signature Koffie VK

———————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected]

[email protected]�————————-

DIBEBO logo

 

Bron: http://www.harendekrant.nl/restaurant-uniek-handen/. Bewerking: D.B.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>