OPMERKELIJK Zie hier de gestolen zetapparatuur van Capriole Café met serienummers!

GESTOLEN….

Bij Capriole Café (https://capriolecafe.nl/) in Den Haag is afgelopen weekend ingebroken. Ondernemer Pascal Ultee mist nu meerdere espressomachines. De schade is 30.000 euro.

De inbrekers sloegen hun slag juist in het weekend dat eigenaar Pascal Ultee met zijn vriend naar Barcelona was getogen, om hem ten huwelijk te vragen. Tussen alle vervelende en noodzakelijke telefoontjes door die Ultee noodgedwongen diende te plegen na de inbraak, zei zijn vriend gelukkig wel ja op zijn huwelijksaanzoek. Het aanstaande echtpaar vloog wel zo spoedig mogelijk weer terug naar Nederland. Het plezier was er wel af nadat ze slachtoffer waren geworden van deze laffe daad.

Bij Caprole Café zijn ze gespecialiseerd in koffie. In de zaak staan dan ook een aantal bijzondere espressomachines. De mooiste machine hebben de inbrekers laten staan, want die kregen ze niet van zijn plek. Toch lukte het de ongenode gasten om een aantal machines mee te nemen.

De inbrekers gebruikten tijdens hun kraak veel geweld en espressomachines werden van wanden afgerukt. Hierdoor sprongen er waterleidingen en zodoende stond na de doelgerichte kraak de hele zaak blank.

Tegen het AD vertelde Ultee dat hij zich afvraagt wat de inbrekers met de specialistische koffieapparatuur willen gaan doen. “Via Facebook-groepen hebben we bijna alle barista’s in Nederland al op de hoogte gesteld. Foto’s en serienummers van de espressomachines hebben we ook al gedeeld. Ik denk dat het heel moeilijk gaat worden om die dingen nog op een professionele wijze te gaan gebruiken.”

GOED NIEUWS!

Goed nieuws! Gisteren (zondag) is er keihard gewerkt om de waterschade op te ruimen. Hierdoor was de zaak noodgedwongen de hele dag gesloten. Vanaf 9 uur maandagochtend is Capriole Café weer open! Het restaurant, de keuken, koffiebranderij en de vergaderruimte kunnen weer worden gebruikt. Het trainingscentrum en de showroom boven blijven nog een aantal dagen dicht.

GESTOLEN EEN OVERZICHT Kees van der Westen Mirage Duette 210361011 en SR70 EVO met de serienummers:

‪00236079‬
00236081
00236082
00236083
00236075

En verder Puqpress, custom weegschaaltjes en andere tools. Tips zijn van harte welkom. Contact via onderstaande website:

https://capriolecafe.nl/ 

Bron: https://www.ad.nl/den-haag/inbrekers-slaan-toe-bij-capriole-cafe-tijdens-verlovingsweekendje~a376905d/ Bewerking: D.B.

———————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN  038-4525545/ [email protected]

[email protected]�————————-

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>