KOFFIE & BEURZEN Horeca Eventt, de horeca vakbeurs voor Noord- & Oost NL, maakt in 2018 verdere groei door

Horecavakbeurs HorecaEvenTT (http://www.horecaeventt.nl) – één van de grootste in ons land en vooral gericht op horeca-ondernemers uit Noord- en Oost-Nederland- mag zich ook voor de komende editie op 5,6 en 7 februari 2018 weer in een verdere groei verheugen. Veel Nederlandse koffiemerken presenteren zich hier ook ieder jaar opnieuw in volle glorie.

De beursoppervlakte zal, dankzij een herindeling van de standoppervlakte en de activiteiten op de vloer, in deze 11e editie groter zijn dan ooit. Naar verwachting zullen we een record aantal deelnemers mogen begroeten.

DE HORECAVAKBEURS VOOR NOORD- EN OOST-NEDERLAND
De laatste jaren ziet de organisatie toenemende deelnemers- en bezoekersstroom uit Oost-Nederland. De gunstige ligging van de TT Hall aan de zuidkant van Assen en de uitstekende bereikbaarheid via vierbaans autowegen spelen daarbij een belangrijke rol. Gemiddeld kunnen bezoekers binnen een uur of minder in Assen zijn. Vanaf de komende editie gaat de organisatie HorecaEvenTT dan ook profileren als horecavakbeurs voor Noord- en Oost-Nederland.

HORECAEVENTT EN EVENTTCULINAIR: HOE ÉÉN PLUS ÉÉ’N DRIE KAN ZIJN
Binnen onze horeca vakbeurs neemt EvenTTCulinair een zeer belangrijke plaats in. Het is één grote etalage van vakkennis en vakmanschap. De wedstrijden staan op een hoog nationaal niveau. Er staan dit jaar maar liefst tien wedstrijden op het programma waaronder Grand Prix EvenTTCulinair 2018, Maître Roelof van der Laan Bokaal 2018 en Innovatieve Chef 2018.

Een volledig overzicht vind je op: http://www.eventtculinair.nl

NIET ALLEEN KIJKEN, MAAR OOK KOPEN
Veel horeca ondernemers uit Noord en Oost-Nederland – en ook daarbuiten – bezoeken elk jaar HorecaEvenTT om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en het nieuwste aanbod voor de branche, zowel op food als non-food gebied. En ze komen niet alleen om te kijken maar ook om te kopen! Vraag het onze deelnemers maar!

http://www.horecaeventt.nl

————————————————————————————————

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN  038-4525545/ [email protected] [email protected]�————————-

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>