FOTOVERSLAG Opening 30ml Coffee Roasters Koffiebar Utrecht

In Utrecht is gisteravond (vrijdag) 30ml Coffee Roasters Koffiebar (http://www.30ml.nl), officieel geopend door Vita Kooijman. Zij is de 6-jarige dochter van het ondernemersechtpaar Frans en Wendy Kooijman.

Vita knipte met een schaar een lint door bij de ingang van deze populaire koffiebar op Vredenburg 23, tegenover Tivoli in het hart van Utrecht. Daarvoor hadden zowel Wendy en Frans hun dankwoorden uitgesproken. Daarbij was Wendy zichtbaar geroerd, want in de aanloop van de officieuze opening in mei, kwam Frans onverwacht met een hartinfarct in het ziekenhuis terecht. Met behulp van veel medicijnen die hij dagelijks moet slikken, heeft Frans al vrij snel zijn bezigheden hervat.

Maar gisteravond was er dus een feestje voor familie, vrienden, zakenrelaties en ook vaste klanten. Een dj zorgde voor de muziek, er waren suikerspinnen en popcorn voor de kinderen en onder het genot van een hapje en een drankje werd het een gezellig en zeker een geslaagd gebeuren. 

KOFFIEWERELD

Mr. Kaldi Hans Tietema kwamen we hier ook tegen. Samen met vrouw en dochter. Björn Aarts, eigenaar van Dutch Barista Company en zijn vriendin liepen we verder tegen het lijf.

Marthijn de Vries kwam daarnaast  met zijn vriendin langs voor een gezellig praatje en natuurlijk een lekker hapje en een drankje. Met De Vries praatten we kort even. Hij is de auteur van het boek: De koffie van tegenwoordig, de wereld van specialty coffee uitgelegd, dat vorig najaar verscheen. “Inmiddels is de eerste druk bijna uitverkocht en het ziet er niet naar uit de er een tweede druk van mijn boek gaat verschijnen. Door het schrijven van het boek was het mijn bedoeling om naamsbekendheid te creëren in de Nederlandse koffiewereld en dat is gelukt. Het was een leuk project en nu ben ik weer met andere leuke dingen bezig. Naast mijn HBO ondernemersopleiding werk ik als barista bij een bedrijf dat koffie schenkt op evenementen.”

Ga zeker een keertje langs bij 30ml als je Utrecht bent: http://www.30ml.nl 

————————————————————————————————

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN  038-4525545/ [email protected] [email protected]�————————-

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>