KOFFIE & ONDERNEMEN Nationale Koffiedag van Fortune Coffee bewijst dat koffie verbindt!

CP Fortune Coffee Nationale KoffiedagDat koffie verbindt, bewees de Nationale Koffiedag van Fortune Coffee (http://www.fortune.nl), vorige week dinsdag ook voor dit jaar weer! Bekijk ook via onderstaande link de Aftermovie van 2 minuten!NATIONALE KOFFIEDAG: DE VIERDE DINSDAG VAN SEPTEMBER

De derde dinsdag van september is een begrip. Prinsjesdag, Algemene beschouwingen. Dat kent iedereen. Hoe staat ons land ervoor? En wat moet er nou beter?

Hartstikke mooi en belangrijk natuurlijk. Maar baanbrekende ideeën ontstaan niet in ‘het torentje’ of in de Tweede Kamer. Nee, zelfs niet onder de douche. De bron van ideeën en verbinding is natuurlijk… De koffieautomaat. En dat vieren ze bij Fortune Coffee op de vierde dinsdag van september tijdens Nationale Koffiedag.

ONTMOETEN, VERBINDEN EN IDEEEN OPDOEN

Op Nationale Koffiedag worden door Fortune Coffee ieder jaar in het hele land evenementen georganiseerd. Bedoeld voor MKB-ondernemers. Daar ontmoeten mensen elkaar onder het genot van…juist, een kop koffie.

Op de vierde dinsdag van september worden nog meer verbindingen gelegd en goede ideeën geboren. Waar Fortune Coffee volgend jaar op Nationale Koffiedag natuurlijk gezamenlijk met iedereen op terug blikt.

Ondernemers leerden elkaar op dinsdag 26 september kennen én kwamen samen tot de mooiste inzichten. Met welke ondernemer wil jij volgend jaar het gesprek aangaan?

BEKIJK VIA ONDERSTAANDE LINK DE AFTERMOVIE

https://www.youtube.com/watch?time_continue=91&v=kSe0ePSnvz8

http://www.fortune.nl

————————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected] [email protected]  

————————- DIBEBO logo

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>