KOFFIEMACHINES Hier de 2 nieuwste machines van Nespresso, Creatista Plus en Lattissima One

Beeld: De Lattissima One.Nespresso (www.nespresso.com) heeft 2 machines ontwikkeld waarmee thuis heel eenvoudig ieder favoriet melkrecept kan worden bereid. Dat zijn de Creatista Plus, sinds augustus 2017 verkrijgbaar en de Lattissima One die sinds deze week, week 36, vanaf maandag 4 september 2017 te koop is. ZIE HOOFDFOTO. De witte machine.

Beeld De Creatista Plus.

Beeld De Creatista Plus.

De Creatista Plus, sinds augustus 2017 verkrijgbaar. Dit is de eerste Nespresso machine waarmee consumenten thuis latte art kunnen creëren. De machine biedt keuze uit acht koffierecepten, waarbij je volume, textuur en temperatuur van het melkschuim zelf kunt bepalen. Dankzij de geavanceerde melkschuimtechnologie kan iedere koffie afgemaakt worden met een prachtig patroon in het melkschuim.

De Lattissima One, vanaf deze week verkrijgbaar, bereidt niet alleen eenvoudig een espresso of lungo, maar zet ook melkrecepten met één druk op de knop. Het innovatieve melksysteem bereidt vers melkschuim direct in het kopje, zodat koffieliefhebbers meteen van hun koffie kunnen genieten. Schoonmaken is daarna heel gemakkelijk: het melkreservoir mag in de vaatwasser.

www.nespresso.com

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>