KOFFIE & OPLEIDINGEN Volg nu ook de Slow Coffee cursus voor horeca bij Peeze

Slow Coffee technieken zoals Chemex, Syphon en Cleaver Drip zijn enorm populair in alle bekende koffiebars in de grote wereldsteden. Bij de jongere generatie slaat slow coffee enorm aan! Meld je nu ook aan voor een Slow Coffee cursus bij Peeze (https://peeze.nl/slow-coffee-cursus/) of bestel alle barista tools via  de webshop! Leer zelf om Slow Coffee te schenken aan jouw gasten!

 

Best Collect koffieconcept

De collectie bestaat uit 8 bijzondere single origin koffiesoorten van over de hele wereld, waarvan 4 varianten met filterbranding voor Slow Coffee. Via de webshop van Peeze kun je alle barista tools bestellen die je nodig hebt om zelf Slow Coffee te bereiden.

Bekijk de collectie hier!

DIT IS SLOW COFFEE

Slow Coffee slaat op de tijdsduur die de zettechniek vergt. Deze techniek zorgt voor zachte frisse koffies in tegenstelling tot een snelle espresso. De frisse uitgekozen koffies die geschikt zijn voor Slow Coffee zorgen bij een espresso voor samentrekkende wangen. Espresso versterkt namelijk, in een mate van wel 6x, deze frisse smaken. Dan slaat de aangename frisheid om in een onaangename zuurheid. Om de zuurheid te voorkomen kun je wel hoger/ langer branden, maar dan verlies je juist de spannende smaken die je wel in een Slow Coffee terug vindt. Dus snelle espresso wordt vandaag de dag soms vervangen door een techniek die al meer dan 100 jaar oud is.

DIT LEER JE TIJDENS DE SLOW COFFEE CURSUS

In deze cursus leer je de basistechnieken om zelf Slow Coffee te kunnen schenken in jouw horecazaak.  Tijdens de cursus wordt gewerkt met 2 verschillende zetmethodes en leren ze je een goede smaakbalans herkennen. Daarnaast worden er diverse   onderwerpen behandeld die van belang zijn: werkplek, parameters/ variabelen  filterkoffie, materialen en zetmethodes.

MELD JE NU OOK AAN

Aanmelden kan vanaf 2 personen tot een maximum van 4. Wanneer het om 1 deelnemer gaat dan kan hij of zij zich ook aansluiten bij een andere groep. De kosten bedragen 35 euro per persoon.

https://peeze.nl/slow-coffee-cursus/  

——————————————————————————————

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl
DIRK BOSMAN  038-4525545/ [email protected] [email protected]�————————- 

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>