INTRODUCTIE Nespresso komt met de Creatista Plus voor latte art thuis

De Creatista Plus is de eerste Nespresso machine waarmee latte art gecreëerd kan worden. Koffieliefhebbers kunnen met deze nieuwe machine heel eenvoudig elk melkrecept thuis bereiden: van een klassieke cappuccino tot een fluweelzachte flat white, afgemaakt met een prachtig patroon in het melkschuim.

Vanaf 16 augustus 2017 te koop.

De Creatista Plus kenmerkt zich door een combinatie van het gebruiksvriendelijke en kwalitatief ongeëvenaarde Nespresso-systeem, een stijlvol strak design en geavanceerde melkschuimtechnologie. Deze technologie is voor het eerst geïntegreerd in een machine voor geportioneerde koffie.

PERSOONLIJKE KOFFIEBELEVING
Innovatie en design zijn typerend voor Nespresso. Met de nieuwe Creatista Plus speelt Nespresso in op het groeiende aantal koffieliefhebbers dat thuis van dezelfde koffievariaties wil genieten als buitenshuis. De Creatista Plus beschikt over een automatisch stoompijpje dat melkschuim bereidt waarvan de textuur en temperatuur kan worden ingesteld. Speciaal om thuis, als een echte barista, de mooiste latte art mee te creëren.

Rozemarijn Dolman, koffie-expert bij Nespresso, legt uit: “We willen onze klanten continu nieuwe en verrassende manieren bieden om thuis van kwaliteitskoffie te genieten. Voor de Creatista Plus zijn we een samenwerking aangegaan met het toonaangevende merk Breville, bekend om hun innovatieve en doordachte design in keukenapparatuur. We hebben hun automatische melkschuimtechnologie gecombineerd met onze koffie-expertise en innovatieve systeem, waardoor koffieliefhebbers met de Creatista Plus hun favoriete koffierecept kunnen personaliseren.”

EENVOUDIGE BEDIENING
De Creatista Plus beschikt over een intuïtief digitaal display die de gebruiker door de vele koffievariaties leidt. Ieder recept is geprogrammeerd met de perfecte melkschuimtextuur en temperatuur, maar de instellingen kunnen ook eenvoudig gewijzigd worden.

Selecteer een koffie, vul de melkkan en plaats deze op de temperatuursensor. De melk wordt automatisch verwarmd tot de ideale temperatuur. Vervolgens schuimt het stoompijpje de melk op tot de juiste textuur en temperatuur, of het nu gaat om het een cappuccino, caffè latte of een latte macchiato. Tot slot wordt het stoompijpje automatisch gereinigd.

De machine biedt koffieliefhebbers een breed scala aan functies:

  • De keuze uit acht koffierecepten, waarbij de instellingen ook eenvoudig individueel kunnen worden aangepast (volume, temperatuur van de melk en melkschuim).
  • Elf temperatuurinstellingen voor de melk.
  • Acht verschillende niveaus in melktextuur, waaronder ‘micro-melkschuim’ speciaal voor latte art.
  • Snelle automatische reiniging.
  • Korte opwarmtijd van 3 seconden.
  • Automatische uitschakeling na 10 minuten niet-gebruik.

INNOVATIEF EN STRAK DESIGN
De Creatista Plus heeft een exterieur van geborsteld roestvrij staal, afgeronde hoeken en chromen details. De ideale toevoeging aan iedere keuken. Bij de Creatista Plus wordt ook een melkkan geleverd. De machinepartner van de Creatista Plus is het Australische keukenapparatuurmerk Breville, bekend om zijn innovaties en stijlvolle, moderne designs.

De nieuwe Nespresso Creatista Plus is vanaf 16 augustus 2017 exclusief verkrijgbaar bij Nespresso Boutiques en online via www.nespresso.com voor € 499,-.

——————————————————————————————

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN  038-4525545/ [email protected] [email protected]�————————- 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>