KOFFIE & HORECA Fellini in Leeuwarden kiest voor topkwaliteit zetapparatuur

Blog A ESW FelliniFellini in Leeuwarden, een Italiaans restaurant, heeft deze week door Espresso Service West (ESW) (http://www.esw.nl/)  topkwaliteit zetapparatuur laten plaatsen.

Ze kozen voor een La Marzocco Linea PB 4 groepen, Specht_Design gecustomized.

Henk Langkemper, eigenaar van ESW meldt dit op zijn Facebookpagina met de kop: ‘Fellini in Leeuwarden gaat voor top kwaliteit koffie’.

Koffiebrander Jan Schuitema reageert op Facebook op het bericht van Langkemper: “Alles leuk en aardig, maar al deze fancy spullen geven echt geen TOP koffie. Er moet toch echt wat knaps in de molens voordat je kan spreken over TOP koffie. Dus Henk Langkemper, wat zit er in die molens, alleen dan kunnen we spreken over TOP koffie. Nu is het alleen TOP apparatuur.”

Langkemper reageert: “Haha Jan, je hebt helemaal gelijk, maar het is wel zoeken. Ik bedoel natuurlijk  te zeggen dat het aan de apparatuur niet hoeft te liggen. Gelukkig zijn vele La Marzocco gebruikers op zoek naar een prima resultaat, maar ze zijn ook niet allemaal koffiebrander zoals jij.”

“Dat is nog steeds geen antwoord”, schrijft Schuitemaker in een reactie.

——————————————————————————————

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected] [email protected]�————————- DIBEBO logo

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>