KOFFIE & KAPSALONS Bij de beste keten van kapsalons The Barberstation in Arnhem schenken ze natuurlijk ook goede koffie

Blog A The Barberstation ArnhemThe Barberstation in Arnhem, een keten van kapsalons, is deze week uitgeroepen tot de beste van Nederland. Uiteraard wordt in deze vestiging aan de Klarendalseweg 468 ook goede koffie geschenken. Van Brinks CoffeeRoasters (http://www.brinkscoffeeroasters.nl/) wel te verstaan.

Hiermee haalt The Barberstation in Arnhem de hoofdprijs binnen tijdens de Kapper Keten Award 2017 Wij zeggen hartelijk gefeliciteerd. Vooral zo doorgaan. Ook met het serveren van een goed kopje koffie aan klanten!

OOK KAPSALONS DIENEN TEGENWOORDIG GOEDE KOFFIE TE SCHENKEN

De kappers van deze herenkapsalon, met ook vestigingen in Nijmegen en Eindhoven, scoorden natuurlijk erg hoge cijfers met niet alleen een goed kapsel, maar ook met een luisterend oor, gezellige sfeer en vanzelfsprekend goede koffie. Zeg nou zelf, zou jij als tegenwoordige mannelijke inwoner van Arnhem je haar nog laten knippen in een kapsalon waar het kopje koffie niet te pruimen is?

http://www.brinkscoffeeroasters.nl

http://www.barberstation.nl

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected]

[email protected]�————————-

DIBEBO logo

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “KOFFIE & KAPSALONS Bij de beste keten van kapsalons The Barberstation in Arnhem schenken ze natuurlijk ook goede koffie

 1. Jean van Rossum

  Hallo, gaaf dat jullie aandacht hebben besteed aan onze kappersaward. En uiteraard wordt de lekkere espresso van Brinks Coffeeroasters enorm gewaardeerd door onze klanten. ;-)
  Alleen staat onze website verkeerd vermeld. Dat moet zijn http://www.barberstation.nl zonder ‘the’ ertussen dus… Hartelijk dank!

  Met vriendelijke groet,
  Jean van Rossum
  The Barberstation

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>