KOFFIE & LOCATIES Deventer Koffie nu ook in diverse supermarkten in Deventer en Diepenheim te koop

Deventer Koffie (http://www.deventerkoffie.nl/) is vanaf deze week ook in diverse supermarkten in Deventer en Diepenveen verkrijgbaar.

In november vorig jaar is Deventer Koffie gelanceerd. Fleur de Café importeert koffiebonen rechtstreeks van de Ugandese koffiecoöperatie Kibinge en die worden in de Hanzestad gebrand tot Deventer Koffie. Het project Kibinge is ontwikkeld in samenwerking met Rabobank Salland. 

Met de inkomsten uit de verkoop van Deventer Koffie krijgen jongeren in Uganda een opleiding en worden ze geholpen om een zelfstandig koffiebedrijf op te richten.

Deventer Koffie is vanaf vandaag (vrijdag 16 juni 2017 en morgen zaterdag 17 juni 2017), ook verkrijgbaar bij Plus Kolkman in de wijk Borgele in Deventer. Daarnaast kun je voor Deventer Koffie ook terecht bij JUMBO Colmschate en de Albert Heijn (AH) in Diepenheim

Sinds de introductie van Deventer Koffie, is het zwarte goud uit Uganda al te koop via de website van Fleur de Café (http://www.fleurdecafe.nl) en via een paar koffiespeciaalzaken in de mooie Overijsselse Hanzestad.

Ruud Boon is de initiatiefnemer van Deventer Koffie en hij ziet graag dat deze koffie zoveel mogelijk wordt verkocht.

http://www.deventerkoffie.nl/

Bron: https://deventerrtv.nl/artikel/58443393/deventer-koffie-nu-ook-in-de-supermarkt. Bewerking: D.B.

[email protected]�————————

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN  038-4525545/ [email protected]

[email protected]�————————-

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>