OPMERKELIJK De eerste plantbare koffiebeker ter wereld van Reduce, Reuse, Grow

Het milieuvriendelijke bedrijf Reduce, Reuse, Grow (https://www.reducereusegrow.org/) uit de Amerikaanse staat Californie heeft de eerste plantbare koffiebeker ter wereld ontworpen.

Deze nieuwe uitvinding is bedoeld om de strijd aan te gaan met de gigantische hoeveelheid afval die wegwerpkoffiebekers jaarlijks veroorzaken.

Deze nieuwe bio-beker is biologisch afbreekbaar. Het bijzondere is verder dat in de wanden van deze koffiebekers zaden zijn verwerkt die je na het gebruik kunt gaan planten. Deze zaden zijn altijd inheems aan het gebied waar deze bijzondere koffiebekers worden gebruikt. In elke kop zit in ieder geval een zaad voor een boom. De producent van de koffiebekers hoopt dat kale gebieden van Amerika op deze manier wederom begroeid raken. Het planten van de koffiebekers is het belangrijkste doel van deze lancering. Maar elke afzonderlijke koffiebeker is tevens in minder dan 200 dagen helemaal biologisch afbreekbaar. Dat is zelfs ook het geval als hij bij het restafval wordt gedeponeerd. Reduce, Reuse, Grow stimuleert klanten om zelf de biologisch afbreekbare koffiebekers te gaan planten, maar toont zich eveneens bereidwillig om de tuinierwerkzaamheden voor hen uit voeren.

https://www.reducereusegrow.org/

——————————————————————————————

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN  038-4525545/ [email protected]

[email protected]�————————-

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>