KOFFIEKETENS & ACTIES Doppio Espresso Leeuwarden deelt zaterdag gratis cappuccino’s uit

Ter ere van hun 5-jarig jubileum organiseert Doppio Espresso Leeuwarden (http://www.doppio-espresso.nl) zaterdag 19 november 2016 een gratis cappuccinodag. Ondernemer Rienk Edens nodigt iedereen uit om de heerlijke smaken van Doppio Espresso te komen ervaren. Met de gratis cappuccinodag willen Rienk en zijn team het succes vieren, de gasten bedanken en iedereen laten genieten.

De espressobar heeft een prachtige ligging aan Wilhelminaplein 54, in het hart van Leeuwarden, dat wordt gekenmerkt door veel bekende winkelketens, trendy kledingzaken, restaurants, uitgaansgelegenheden en talloze speciaalzaken.

DEZE DOPPIO ESPRESSO IS EEN WERKPLEK, ONTMOETINGSPLEK, VERGADERPLEK & RELAXPLEK IN ÉÉN

Na 5 jaar is de espressobar reeds een centrale plek in de buurt geworden. Doppio Espresso is een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en relaxplek in één. Elke dag staan we in het centrum van Leeuwarden klaar om jouw favoriete koffie te maken met één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel weer op pad laten gaan. “Graag doen we iets extra’s voor Leeuwarden, leuke plek creëren waar mensen bij elkaar komen en genieten van alle lekkere dingen die we te bieden hebben”, aldus ondernemer Rienk. Om dit 5-jarig bestaan te vieren wordt zaterdag 19 november feest gevierd met gratis cappuccino voor iedereen.

MET DE GRATIS CAPPUCCINODAG WILLEN WIJ ONZE FANS BEDANKEN’ 

Rienk en zijn team kijken uit naar de gratis cappuccinodag. “Vijf jaar geleden zijn we begonnen met als doel een stijlvolle espressobar exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en gezelligheid. Inmiddels hebben we een vaste gastenkring weten op te bouwen, waar we echt heel blij mee zijn. Met de gratis cappuccinodag willen wij onze fans bedanken! Daarnaast vinden wij het een mooie manier om nog meer mensen kennis te laten maken met onze heerlijke koffie.”

IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM

Het enthousiaste team van Doppio Espresso Leeuwarden nodigt iedereen van harte uit zaterdag 19 november 2016 het 5-jarig bestaan te komen vieren onder het genot van koffie, thee en lekkers aan Wilhelminaplein 54 te Leeuwarden. De cappuccino is van het huis.

Doppio Espresso Leeuwarden

Wilhelminaplein 54

8911 BS Leeuwarden

www.doppio-espresso.nl

————————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected] [email protected] 

————————- 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>