BURENDAG 2016 Leveringsproblemen voor D.E Burendagmokken: teveel animo voor prachtige mok

Ontvang een gratis D.E Burendagmok bij aankoop van 2 pakken Aroma Rood filterkoffie 500g ☕.De Burendagmok is alleen deze week te verkrijgen bij: Plus, MCD, Boni, Vomar en Boon’s Markt. Helaas kampt D.E met leveringsproblemen van de fantastische mokken. De Burenmok is namelijk nogal populair en dat vinden wij natuurlijk helemaal niet gek, want hij ziet er prachtig uit.

Dit schrijft Douwe Egberts op zijn Facebook-pagina over de kwestie: “Bedankt voor alle positieve reacties over de D.E Burendagmok. Er is heel veel animo voor deze Burendagmok en natuurlijk gunnen wij al onze fans een Burendagmok, maar dat is niet mogelijk. Een actie wordt van tevoren gepland. Hierbij wordt vastgelegd welke supermarkten er meedoen en wat de actieproducten zullen zijn. Hierbij geldt OP=OP.

Maar niet getreurd wij hebben nog 25 Burendagmokken weten te bemachtigen en deze willen wij graag verloten onder onze trouwe gebruikers. Reageer op dit bericht en maak kans op één van de 25 mokken! Wij maken de winnaars op 23 september bekend.”

https://www.facebook.com/DouweEgbertsNL/photos/p.10154440388311897/10154440388311897/?type=3&theater

 

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “BURENDAG 2016 Leveringsproblemen voor D.E Burendagmokken: teveel animo voor prachtige mok

 1. A Leijdens

  Is het ook mogelijk om deze mokken te maken en verkrijgbaar als je je DE punten in levert

    /  
 2. Baars

  Ik heb voor de kapsalon 36 witte d e kopjes.
  Helaas zijn ze te klein voor senseo Met Melk.
  Ik heb met de actie van plus 2 mokken weten te bemachtigen maar wil ze aanvullen tot 12.
  Wanneer en waar komt er een nieuwe actie?

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>