BIJZONDERE KOFFIE Yirgacheffe koffiebonen uit Ethiopië

Om de koffiestruiken in Ethiopië te zien groeien, moet je een hele klim maken. Ze groeien namelijk op 1.800 tot 2.000 meter hoogte in de streek Yirgacheffe. Deze hoogte en het perfecte klimaat zorgen voor de hoge kwaliteit koffie.

Daarom maakt Yirgacheffe deel uit van de Premium Estate reeks van Smit & Dorlas (http://www.smitdorlas.nl).

HET PLUKKEN VAN DEZE KOFFIEBONEN GEBEURT MET DE HAND

De familie Bagersh plukt al jaren de delicate bessen van deze uitzonderlijke koffieboon. Weet je ook al wat deze koffiebonen zo bijzonder maakt? Ze worden met de hand, stuk voor stuk, geplukt. Dit gebeurt buitengewoon voorzichtig en met een ‘berg’ ervaring. Na het plukken worden de bessen afzonderlijk van elkaar beoordeeld.

EERSTE KLAS KOFFIEBONEN

Alleen de onbeschadigde en rijpe exemplaren zijn in de ogen van de familie Bagersh goed genoeg voor de verdere verwerking. Na de zorgvuldige droging, gaan de koffiebonen hun eigen weg. Zij komen in aanraking met de echte koffieliefhebbers over de hele wereld! Koffieliefhebbers die de eersteklas kwaliteit van deze unieke en spaarzaam verkrijgbare koffie weten te waarderen.

PROEF DE FRISSE, AROMATISCHE SMAAK VAN DE YIRGACHEFFE MET EEN UITSTEKENDE BALANS NU ZELF

Proef de frisse, aromatische smaak met een uitstekende balans nu zelf. Deze smaakbeleving neemt je mee naar Ethiopië. Smit & Dorlas weet naar eigen zeggen tenslotte wat de echte smaak van koffie is. http://www.smitdorlas.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>