KOFFIEBARS & FRANCHISE 30ml opent in april derde vestiging in Utrecht

30ml (http://www.30ml.nl), gaat na Vredenburg en Leidsche Rijn een derde vestiging openen in Utrecht.

Na het succes van de Vredenburg en de opening van Leidsche Rijn per 16 mei 2018 hebben ondernemers Frans en Wendy Kooijman, naar eigen zeggen, een fantastische derde locatie gevonden op gepaste afstand van Vredenburg en Leidsche Rijn. Deze vestiging gaat begin april openen en de locatie maken de ondernemers later bekend.

BEDRIJFSLEIDER MET AMBITIES GEZOCHT

Voor deze locatie zijn de ondernemers op zoek naar een bedrijfsleider die wil doorgroeien naar franchisenemer. Altijd al voor jezelf willen beginnen en heb jij een passie voor koffie? Het echtpaar Kooiman investeert in eerste instantie in deze vestiging en na een half jaar is het de bedoeling dat de franchisenemer de locatie overneemt. Voor meer informatie zie http://30ml.nl/franchise/ Neem contact met de familie Kooiman op en vertel waarom jij jouw deze 30ml vestiging wilt openen. Frans en Wendy komen graag met jou in contact. Dit kan via: [email protected] t.a.v. Frans Kooijman.

————————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected] [email protected]  

————————- DIBEBO logo

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>