ONDERNEMEN Koffiebranderij Nordkapp opent espressobar en winkel in Utrecht

In het voorjaar van 2018 opent Koffiebranderij Nordkapp (http://www.nordkappcoffee.com/) een espressobar en winkel aan de Europalaan in Utrecht.

Sinds 2016 zit koffiebranderij Nordkapp in de vershal van bedrijfsverzamelgebouw VechtclubXL aan de Europalaan 2b in Utrecht. De mooie plantenwinkel onder de branderij, Rood en Bloem gaat december 2017 verhuizen naar de Springweg in de binnenstad.

Jasper Overdevest van Nordkapp neemt de winkel over. Vanaf voorjaar 2018 vind je er een espressobar en winkel met producten uit de vershal en VechtclubXL.

Kom langs voor een kop koffie en iets lekkers, geniet van de inspirerende omgeving en laat je verrassen door het aanbod lokale producten! Graag tot ziens!

CROWFUNDINGSACTIE

Voor de inrichting van de koffiebar annex winkel en het professionaliseren van de koffiebranderij is er nog geld nodig. Daarom start Overdevest na 5 december een Crowdfundingsactie. Lees hier binnenkort meer over op: http://www.nordkappcoffee.com/crowd/

———————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected]

[email protected]�————————-

DIBEBO logo

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>