KOFFIEKETENS Doppio Takeover

Blog A DoppiotakeoverDoppio Espresso Nijmegen is uitgeroepen tot “Doppio van het Jaar” en wint daarmee een dagje uit met het team. Ondertussen neemt het hoofdkantoor van Doppio de espressobar een dagje over.

Afgelopen september tijdens een reis met Doppio ondernemers naar Italie werden de eerste Doppio Awards uitgereikt.De Doppio Awards zijn een nieuw thema binnen de formule. Met de Doppio Awards geven ze Doppio ondernemers de kans om te laten zien waar zij met hun team in uitblinken. De Awards die te winnen zijn, koppelt Doppio aan hun kernwaarden: Oprecht, Gastvrij, Professioneel en Focus.

De “Oprecht Award” is voor Doppio dé titel waarmee een ondernemer laat zien dat hij op alle punten uitblinkt. Tijdens de uitreiking in Italië heeft Doppio Nijmegen de Oprecht Award in de wacht gesleept en is daarmee uitgeroepen tot Doppio van het jaar!

Met deze prestigieuze titel heeft Doppio Nijmegen een Doppio Takeover gewonnen. Het hoofdkantoor van Doppio neemt het stokje van ondernemer Marcel over, zodat hij met zijn team kan genieten van een dagje weg. En wel op zondag 21 januari. Het voltallige team van Doppio Hoofdkantoor is aanstaande zondag aanwezig en staat klaar om gasten te verblijden en net zo’n fijne Doppio ervaring te laten beleven als ze gewend zijn.

Graag tot ziens in Doppio Nijmegen!

Of beleef deze dag mee via:

www.instagram.com/doppio_espresso
www.facebook.com/Doppio

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>