KOFFIEMOLENS & HORECA De Twin Sisters Mazzer ZM Shopgrinder nu bij ESW

Blog A Mazzer koffiemolenBij Espresso Service West in Den Haag (http://www.esw.nl) hebben ze nu 3 Twin Sisters Mazzer ZM, professionele koffiemolens voor de horeca staan voor verkoop.

Met deze Twin Sisters Mazzer ZM shopgrinder (filterkoffiemolen) kun je de maalschijven elektronisch verstellen. Met de toetsen stel je verder eenvoudig de maalgraad in op 4 verschillende standen.

Mazzer is een van de meest gerespecteerde en gerespecteerde namen in de wereld als het gaat om kwalitatief zeer goede en professionele koffiemolens voor de horeca.

De Mazzer Company werd in de jaren 1950 opgericht als een werkplaats voor precisiemachines en werd in enkele jaren een leider in de productie van commerciële koffiemolens en slijpmachines. Vanaf het begin veranderde Mazzer nooit zijn filosofie gericht op precisie en betrouwbaarheid van zijn koffiemolens. Hierdoor is het bedrijf vandaag de dag referentiefabrikant in deze internationale koffiewereld. Het hele fabricageproces bij Mazzer wordt uitgevoerd met geavanceerde technologieën en strikte kwaliteitscontroles. Om deze redenen worden alle koffiemolens die wereldwijd worden geproduceerd vergeleken met die van Mazzer.

Bronnen: ESW en www.coffeeworksexpress.com

http://www.esw.nl

———————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected]

[email protected]�————————-

DIBEBO logo

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>