INTRODUCTIE L’OR zet nieuwe standaard met aluminium capsules in supermarkt

Groot nieuws voor koffieliefhebbers! Vanaf vandaag zijn de nieuwe L’OR aluminium espresso capsules voor gebruik in hun Nespresso®* koffiemachines, gewoon verkrijgbaar in de supermarkt. L’OR lanceert topkwaliteit espresso en lungo capsules, voor iedereen overal bereikbaar. De nieuwe capsules zorgen voor optimaal behoud van het aroma en een intense espresso met een mooie, rijke crèmelaag. Topkwaliteit espresso, bereikbaar voor iedereen, volgens L’OR.

Met het assortiment aluminium espresso en lungo koffiecapsules zet L’OR een nieuwe gouden standaard in de supermarkt. “In vergelijking met de bestaande plastic capsules bieden de aluminium capsules een intensere espressobeleving met beter behoud van het aroma en een rijkere crèmelaag”, vertelt John Brands, General Manager Jacobs Douwe Egberts Nederland. “Wij zijn heel trots dat we topkwaliteit espresso nu bereikbaar maken voor iedereen, waarbij de lancering van de nieuwe L’OR capsules de eerste stap is. In juni zullen we ook de nieuwe aluminium capsules onder het merk Douwe Egberts introduceren.”

Uitgebreid en verfijnd assortiment overal verkrijgbaar

Het uitgebreide L’OR assortiment bestaat uit 13 unieke smaken waar het hart van iedere koffieliefhebber sneller van gaat kloppen. Elke variant is gemaakt van speciaal geselecteerde L’OR koffiebonen van de hoogste kwaliteit en heeft zijn eigen verfijnde blend, intensiteit en smaak. Van een krachtige RISTRETTO tot een intense SUPREMO en van een pittige SPLENDENTE tot een temperamentvolle FORZA (zie bijlage).

Topkwaliteit espresso voor iedereen overal bereikbaar

De nieuwe L’OR ESPRESSO capsules zijn zowel te koop in de supermarkt als binnenkort online via de nieuwe L’OR webshop (www.lorespresso.com) en online supermarkten.

* Merk van een derde partij die niet verbonden is met JACOBS DOUWE EGBERTS. Zie lijst van geschikte koffiemachines op www.lorespresso.com.

Over L’OR
Het merk L’OR is eigendom van JACOBS DOUWE EGBERTS, een wereldwijd koffie- en theebedrijf met het hoofdkantoor in Amsterdam. Met een wereldwijd team van meer dan 12.000 medewerkers werken we samen om onze merken te leveren aan consumenten in meer dan 100 landen. Onze leidende merken zijn onder andere: Douwe Egberts, Pickwick, SENSEO®, L’OR, Tassimo, Jacobs, Moccona, Kenco, Pilao en Gevalia. Voor JDE Nederland werken zo’n 2.000 medewerkers, met een koffiebranderij en kantoor in Utrecht en een thee- en koffiefabriek in Joure. Onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”.
——————————————————————————————

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN  038-4525545/ [email protected]

[email protected]�————————-

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “INTRODUCTIE L’OR zet nieuwe standaard met aluminium capsules in supermarkt

  1. Koffiebonen liefhebber

    De L’Or cups van Douwe Egberts zijn ook te vinden op vergelijkingssites. Dan weet je zeker dat je het voor de laagste prijs in huis haalt. Groeten, Daan

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>