KOFFIE & TRENDS Roer hierom een eitje in je koffie

Beeld: http://www.confubar.com/

Beeld: http://www.confubar.com/

Het is volgens de laatste trends op koffiegebied modern om een ei in je koffie te roeren. Hierom doen mensen dit en dit zijn de gezondheidsvoordelen om dit ook te gaan doen.

In Scandinavische landen drinken ze al sinds jaar en dag hun kopje koffie met een geroerd ei erin. Wist je dat trouwens al?

Als je een eitje in koffie roert dan hoef je geen melk meer toe te voegen. Daarnaast geeft deze trendy toevoeging in je koffie, je bakkie leut een romige, volle en rijke smaak, die wordt veroorzaakt door de eiwitten.

Daarnaast is het zo dat eiwit macromoleculen in jouw koffie aantrekt en hierdoor smaakt je bakkie pleur naar verluidt minder bitter. Het eiwit versterkt tevens het cafeïnegehalte in koffie. Hierdoor krijg je meer energie en heb je minder trek in voeding vol suiker.

Bron: Santé, april 2017. Bewerking: D.B.

———————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN [email protected]

[email protected]�————————-

DIBEBO logo

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>