FILTERKOFFIEZETAPPARAAT De Moccamaster vergeleken met een Douwe Egberts filter koffiezetapparaat

Beeld: http://www.koffietopia.nl/a-41351466/bekijk-de-moccamaster-koffiezetapparaten/moccamaster-kbg-741-1-25-l-turquoise-autooff-5-jaar-garantie/#.Vc2fyv_sfiI.facebook

Filterkoffie is de laatste tijd weer helemaal trendy. In deze blogpost gaan we een Moccamaster filter koffiezetapparaat vergelijken met een Douwe Egberts filter koffiezetapparaat.

Als je kiest voor een Moccamaster dan koop je een filter koffiezetapparaat met daarin een 1450W verwarmingselement. De warmhoutplaat is 70W. Het verwarmingselement van een Douwe Egberts koffiezetapparaat heeft daarentegen een vermogen van 1200W.

MOCCAMASTER HOGERE KOFFIETEMPERATUUR EN DE EXTRACTIE VAN DE KOFFIE IS VEEL INTENSER

Door het verwarmingselement van 1450W waarover een Moccamaster beschikt krijg je tijdens het zetten koffie met een hogere temperatuur. Daarnaast is ook de extractie van de koffie uit een Moccamaster intenser dan uit een Douwe Egberts filter koffiezetapparaat. Ook zet je veel sneller koffie met een Moccamaster dan met een Douwe Egberts filter koffiezetapparaat.  In pakweg 6 tot 7 minuten produceert een Moccamaster een hele thermoskan heerlijke filterkoffie voor jou.

UNIEKE AUTO / OFF FUNCTIE

Elke Moccamaster is voorzien van een unieke auto/ off functie. Hierdoor schakelt het filter koffiezetapparaat zichzelf uit na een bepaalde tijd. LET OP: Dit geldt overigens niet voor de Moccamaster met thermoskan.

GARANTIE

Bij aanschaf van een nieuw Douwe Egberts filterkoffiezetapparaat krijg je twee jaar garantie. Kies je er echter voor om een Moccamaster nieuw te kopen dan kun je zelfs rekenen op vijf jaar garantie vanaf de dag van aanschaf.

TOT SLOT

Alle filterkoffiezetapparaten van Moccamaster zijn uitgebreid getest en ‘Approved’ door het European Coffee Brewing Center en zijn volgens http://www.filterkoffieapparaat.nl als beste getest.

LEES OOK ZEKER ONZE ONDERSTAANDE BLOGPOST

http://koffie.blog.nl/algemeen/2014/02/11/filterkoffie-moccamaster-voor-de-perfecte-koffiesmaak

———————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl DIRK BOSMAN  038-4525545/ [email protected]

[email protected]�————————-

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “FILTERKOFFIEZETAPPARAAT De Moccamaster vergeleken met een Douwe Egberts filter koffiezetapparaat

 1. Moccamaster

  Beste lezer en koffie.blog.nl,

  Ook bij aanschaf van een nieuw Douwe Egberts filterkoffiezetapparaat krijg je vijf jaar garantie en niet twee jaar zoals in de tekst is vermeld.

  Met vriendelijke groet,

  Moccamaster Sales

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>