HORECAVA 2017 Schravendeel wint met Foam Locus Horecava Innovation Award

Jaa! Foam Locus (http://www.foamlocus.com) is de winnaar van de Horecava Innovation Award in de categorie Equipment & Services!! Het bedrijf TJRD van de zeer ervaren barista en baristatrainer Tjeerd Schravendeel, lanceerde vandaag officieel de tool Foam Locus, waardoor handmatig melkschuimen in de horeca heel eenvoudig wordt. Hartelijk gefeliciteerd Tjeerd!!

Sinds vandaag is de website van Foam Locus van Tjeerd Schravendeel trouwens ook officieel online: http://www.foamlocus.com

LEES HIER HET ZEER LOVENDE OORDEEL VAN DE JURY

Jury: “Foam Locus is een simpele oplossing voor een groot probleem. Met Foam Locus wordt in één klap afgerekend met een frustratie voor vele horecaondernemers en medewerkers.”

ALTIJD PERFECT MELKSCHUIM MET DEZE NIEUWE KOFFIETOOL FOAM LOCUS

Met nieuwe koffietool Foam Locus maakt iedere horecamedewerker altijd perfect melkschuim. Zonder extra training of kennis.

CAPPUCCINO, LATTE & MACCHIATO LUKKEN NU ALTIJD BIJ IEDERE HORECAMEDEWERKER

De ontwerper, Tjeerd Schravendeel, heeft jarenlange ervaring als barista en koffietrainer. Hij maakt het trainen van horecapersoneel met zijn tool niet alleen makkelijk, ook helpt hij personeel aan een extra dosis vertrouwen. Cappuccino, latte en macchiato lukken nu altijd.

DIT IS HET ULTIEME DOEL VAN TJEERD SCHRAVENDEEL

Tjeerd Schravendeel: “Betere koffie, voor iedereen. Dat is mijn ultieme doel. Belangrijk is dat koffie niet ingewikkelder wordt, maar juist bereikbaar. Daarom heb ik Foam Locus bedacht en gemaakt.”

ZIE HIER DE FOAM LOCUS IN BEDRIJF

 

Over Tjeerd Schravendeel

Foam Locus is een product van TJRD, het bedrijf van Tjeerd Schravendeel.

Schravendeel werkte jaren als barista en baristatrainer bij onder andere Illy, Bocca Coffee en Coffee & Coconuts. Hij richt zich met TJRD op het ontwikkelen en introduceren van producten gerelateerd aan de koffie- en baristawereld.

LEES OOK ZEKER ONZE ONDERSTAANDE BLOGPOSTS

http://koffie.blog.nl/koffienieuws/2016/11/16/koffie-horeca-barista-en-barisatrainer-schravendeel-komt-met-de-foam-locus-die-van-handmatig-melkschuimen-een-eitje-maakt

http://koffie.blog.nl/koffienieuws/2016/12/02/horeca-introducties-hierom-wordt-de-foam-locus-van-tjeerd-schravendeel-die-van-melkopschuimen-een-eitje-maakt-een-succes

Beeld: http://www.foamlocus.com

DE WEBSITE VAN FOAM LOCUS IS VANAF NU OOK ONLINE

KOM SNEL OOK EEN KEERTJE LANGS!

http://www.foamlocus.com

———————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected]

[email protected]�———-

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>