KOFFIEWERELD & PERSONEN Erik Janssonius nieuwe Algemeen Directeur bij DEAC Nederland b.v.

Erik Janssonius is op 1 januari 2017 in dienst getreden als Algemeen Directeur bij DEAC Nederland b.v. Hij volgt hiermee Thomas Overmaat op die door de nieuwe ontstane situatie in eerste instantie minder gaat werken en zijn huidige werkzaamheden gedeeltelijk gaat overdragen.

Janssonius werkte hiervoor bij Heineken,  waar hij de afgelopen 20 jaar diverse commerciële functies heeft vervuld. In zijn laatste rol was hij als General Manager verantwoordelijk voor de exportorganisatie van Heineken Zuid Afrika met als standplaats Kaapstad.

Met zijn aanstelling zal DEAC haar stevige positie in de koffiebranche verder gaan versterken waarbij de primaire focus zal komen te liggen op Sales, Portfolio en Channel Strategie.

‘ER ZIJN VEEL KANSEN OP DE NEDERLANDSE KOFFIEMARKT’

‘’Er zijn veel kansen op de Nederlandse koffiemarkt. Met de 40 jaar ervaring van DEAC, haar sterke merken en langdurige klantrelaties hebben zij een krachtige positie in de markt verworven. Ik kijk ernaar uit om de potentie van DEAC verder te ontwikkelen samen met onze klanten en de organisatie’’, aldus Erik Janssonius.

Bron: http://www.cafema.nl/nieuws/het-nieuws/nieuwe-algemeen-directeur-1-januari-2017#

——————————————————————————————

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl DIRK BOSMAN  038-4525545/ [email protected] [email protected]�————————- 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>